Jump to content
Българският форум за музиканти

harko

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно harko

  • Рожден ден 12/30/1997

Previous Fields

  • Инструмент
    mic.

Profile Information

  • Gender
    Male

harko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Good☆':.*ヾ(●・v・人・v・○)ノ*.:'☆Morning не отдавна хванах листа и химикала, първите ми рими бяха на тетрадка със спирала, гуспожата без да иска ги видяла, и презиращо веднага беше изревала… >>> момче защо не работиш по материяла, ще останеш на испит и ще те видим тогава, - стига си зеяла, и си ми върни листа и химикала, че щи плесна един шамар и сопола ще ти заеме дейноста на шала, който на бюрото си го осталаа. ┣▇▇▇═─ (×_×;ミ●﹏☉ミ баба ми къто тфа го е разбрала, си помислила че ще стана и аз един от тези във квартала, и веднага горката се разревала, на мен ми стана естествено гадно и и казах бабо стига плакала… ще стана рап поет съдбата ми го е начертала... повече от ясно е че не испитвам интерес към дъската бяла, или към онази отпред дето цял ден е плямпала, (преподавала) и на края на часа да ми говори за мпрала, може и в кариерата си да е успяла, но не смятам че е узряла, да ми говори кфо възпитание си ми дала, част от мен вече е изгоряла, за да създам реалност повече от идеала, малко хора ще ми разберат финала, щот на повечето същноста им е заспала… аммм… да и всъщност по тази причина осми клас пропуснах включително със бала By: Ampy (Хари Мартинов)
  2. Good☆':.*ヾ(●・v・人・v・○)ノ*.:'☆Morning не отдавна хванах листа и химикала, първите ми рими бяха на тетрадка със спирала, гуспожата без да иска ги видяла, и презиращо веднага беше изревала… >>> момче защо не работиш по материяла, ще останеш на испит и ще те видим тогава, - стига си зеяла, и си ми върни листа и химикала, че щи плесна един шамар и сопола ще ти заеме дейноста на шала, който на бюрото си го осталаа. ┣▇▇▇═─ (×_×;ミ●﹏☉ミ баба ми къто тфа го е разбрала, си помислила че ще стана и аз един от тези във квартала, и веднага горката се разревала, на мен ми стана естествено гадно и и казах бабо стига плакала… ще стана рап поет съдбата ми го е начертала... повече от ясно е че не испитвам интерес към дъската бяла, или към онази отпред дето цял ден е плямпала, (преподавала) и на края на часа да ми говори за мпрала, може и в кариерата си да е успяла, но не смятам че е узряла, да ми говори кфо възпитание си ми дала, част от мен вече е изгоряла, за да създам реалност повече от идеала, малко хора ще ми разберат финала, щот на повечето същноста им е заспала… аммм… да и всъщност по тази причина осми клас пропуснах включително със бала By: Ampy (Хари Мартинов) (незнам как се справям но мечтата ми е да стана рапер )
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.