Jump to content
Българският форум за музиканти

Добромир Василев

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Добромир Василев

 • Rank
  Ослушващ се
 • Birthday 01/28/1999

Previous Fields

 • Инструмент
  Вокали, Китара, Пиано

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. За ударни може да погледнеш също Superior Drummer 2. На същата компания, която създава EZ Drummer е, но разликата е, че EZ Drummer са предварително миксирани семпли, с eq и компресии, което значи, че нямаш много свобода, когато правиш миксиране на песен. А Superior Drummer e с raw семпли без абсолютно никаква обработка и имаш повече микрофонни позиции като AMB Close, AMB Far..
 2. Добромир Василев

  Re-amp box

  Здравейте! От седмица търся ре-амп бокс. Питах в един два музикални магазина и казаха, че не предлагат. Гледах как сам да си направя.. Всичко е ок ама няма как да намеря трансформатора, който се ползва, а ми е спешно. Та искам да попитам- Някой правил ли си е такъв бокс? Ако да какви части е ползвал? Някой знае ли български магазин, който да предлага ре-амп боксове например на Radial Engineering? И накрая ако няма отговори на горните две- Някой предлага ли ре-амп бокс втора ръка или поне под наем за ден два? Благодаря много!
 3. Добромир Василев

  Спешна нужда от помощ за Line6 POD 2.0!

  Начи иска AC иии адаптера е същото амперите отговарят всичко... А DREAMMIND това за копчето като се замисля не съм сигурен...ако е от него как ще си свети и работи процесора? Както казах всичко си свети- звук няма...
 4. Добромир Василев

  Спешна нужда от помощ за Line6 POD 2.0!

  Това за копчето и през акъл не ми е минавало ...Начи единственото по което се водя е, че на гърба на процесора пише 9V 1200mA ...Друго като АЦ или ДЦ е не съм гледал изобщо...а как да проверя?
 5. Добромир Василев

  Спешна нужда от помощ за Line6 POD 2.0!

  Ами процесорът е включен към Marshall кубе а от него звукът го записвам с MXL с малка мембрана и един Behringer B2 Pro и двата микрофона отиват към миксер а той към компютъра така, че не е е от това...но действително може да е от адаптера защото той не можа да намери своя.
 6. Добромир Василев

  Спешна нужда от помощ за Line6 POD 2.0!

  Здравейте,дадоха ми на заем един POD 2.0 за записи, но още при първото включване с адаптер 9V 1200mA процесора светеше, но не работеше...Видях инструкциите на официалният сайт на Line6 и сложих кабелите към кубето и към китарата точно както пише...И нищо не става...работи, но звук няма...Знам, че проблемът не е дошъл от мен , сигурно го е имало още при човека, който ми го даде, защото той не го е ползвал от години.Ако някой може да ми каже какво може да е станало и има ли оправяне да пише спешно! Благодаря предварително
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.