Jump to content
Българският форум за музиканти

Добромир Василев

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Добромир Василев

  • Рожден ден 01/28/1999

Previous Fields

  • Инструмент
    Вокали, Китара, Пиано

Profile Information

  • Gender
    Male

Добромир Василев's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. За ударни може да погледнеш също Superior Drummer 2. На същата компания, която създава EZ Drummer е, но разликата е, че EZ Drummer са предварително миксирани семпли, с eq и компресии, което значи, че нямаш много свобода, когато правиш миксиране на песен. А Superior Drummer e с raw семпли без абсолютно никаква обработка и имаш повече микрофонни позиции като AMB Close, AMB Far..
  2. Здравейте! От седмица търся ре-амп бокс. Питах в един два музикални магазина и казаха, че не предлагат. Гледах как сам да си направя.. Всичко е ок ама няма как да намеря трансформатора, който се ползва, а ми е спешно. Та искам да попитам- Някой правил ли си е такъв бокс? Ако да какви части е ползвал? Някой знае ли български магазин, който да предлага ре-амп боксове например на Radial Engineering? И накрая ако няма отговори на горните две- Някой предлага ли ре-амп бокс втора ръка или поне под наем за ден два? Благодаря много!
  3. Начи иска AC иии адаптера е същото амперите отговарят всичко... А DREAMMIND това за копчето като се замисля не съм сигурен...ако е от него как ще си свети и работи процесора? Както казах всичко си свети- звук няма...
  4. Това за копчето и през акъл не ми е минавало ...Начи единственото по което се водя е, че на гърба на процесора пише 9V 1200mA ...Друго като АЦ или ДЦ е не съм гледал изобщо...а как да проверя?
  5. Ами процесорът е включен към Marshall кубе а от него звукът го записвам с MXL с малка мембрана и един Behringer B2 Pro и двата микрофона отиват към миксер а той към компютъра така, че не е е от това...но действително може да е от адаптера защото той не можа да намери своя.
  6. Здравейте,дадоха ми на заем един POD 2.0 за записи, но още при първото включване с адаптер 9V 1200mA процесора светеше, но не работеше...Видях инструкциите на официалният сайт на Line6 и сложих кабелите към кубето и към китарата точно както пише...И нищо не става...работи, но звук няма...Знам, че проблемът не е дошъл от мен , сигурно го е имало още при човека, който ми го даде, защото той не го е ползвал от години.Ако някой може да ми каже какво може да е станало и има ли оправяне да пише спешно! Благодаря предварително
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.