Jump to content
Българският форум за музиканти

savortep

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    пиано, глас

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    somewhere out there
  • Interests
    diverse

savortep's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Досетих се, че е станало малко объркване, след като прегледах сайта на Behringer. Multi-FX-а намерих именно в посочения и от теб модел Behringer Xenyx QX1204 USB. Неточността не е важна, важна беше насоката. Благодаря и на теб!
  2. Здравей LP1! Сметнах темата за неактуална и не съм я преглеждала скоро. Благодаря ти за предложението на BEHRINGER XENYX Q1204 USB.
  3. В случай че подобно затруднение мъчи някого... Ето нещо, което върши прилична работа: Allen & Heath ZED-10FX.
  4. Заглушаването на определен трак в mp3 (audio) вариант е много трудна работа. Единици се справят прилично с това. Надявам се, че става дума за прилично качество, а не такова на Adobe напр. Защо не напишеш името и изпълнителя на песента, пък може някой да има неин минус едно и да е готов да го сподели с теб?
  5. Здравейте, От дълго време се опитвам да намеря Soundcraft Notepad 124FX (Mixer with Effects), но понеже е спрян от производство е трудно, а в момента почти невъзможно да се намери. Издирвах го във всички онлайн магазини в Европа, но навсякъде е продаден, дори и втора употреба. Молбата ми е, ако някой от вас е запознат с техническите характеристики и размери на миксера, да ми препоръча подобен, който е на пазара (компактен, многофункционален, професионален). Наясно съм, че никъде няма да открия такова съотношение качество-цена (и функции, които други миксери от същия клас не притежават), но се надявам поне малко да се доближи до него. Е, нали нямам избор ще се примиря с неудобствата... Благодаря ви!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.