Jump to content
Българският форум за музиканти

soundcraft

Members
 • Content Count

  394
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by soundcraft

 1. Аз също сега научавам...млад човек...дано вече е в музикантския рай...
 2. Благодаря на ciriljhonson за мнението, аз също предположих, че китарата е "сбирщайн", но ме озадачи факта, че никоя от частите не е брандирана, а обикновено производителите държат да се отбележат на стоката си. Що се отнася до смисъла на темата - не ми се изпада в излишни полемики, помолил съм за "помощ", не за неподходящи въпроси. Инструмента наистина е изработен луксозно, имам добра база за сравнение и достатъчно рутина, между оригиналния ми скъп страт и тази "самоделка" разликата във визията е само в разглобено състояние, а като комфорт на свирене и звук "грозното пате" дори леко(лично мнение) го превъзхожда. Версията на собственика преди продавача била, че инструмента бил купен от производителя на Tokai, което ми звучи вероятно, имайки предвид неколкодневното разглеждане и сравняване на китари от този бранд. Бих се радвал, ако някой евентуален притежател на оригинален инструмент сподели своето виждане. Между другото за пръв път виждам сингли изработени по този начин.
 3. Привет на всички! Знам, че във форума има доста капацитети, затова се обръщам предимно към тях, но бих оценил всяко градивно мнение. Както личи от заглавието на темата, нуждая се от всичко, което знаете или предполагате за въпросния инструмент. Имам версия от продавача, но предпочитам да я споделя по - късно, за да няма предубеждения. Инструмента изглежда доста луксозно изработен, много е удобен и звучи убийствено, състоянието му е като току - що излязъл от фабриката, но явно това е било отдавна, защото си личи разликата в цвета под закритите места. Снимки може да разгледате чрез линка по - долу, но при желание ще изпратя лично. http://soundcraft.snimka.bg/arts/no-name-guitar.955317
 4. soundcraft

  Спешна помощ!

  Той беше писал "музика", а за мен midi не е баш музиката, а само данните за нея. Беше писал и "2 файла", а така съкратено наричаме midi файловете в нашите среди. Що се отнася до термина "музика" - ами то и нотите не са музика, а само данните за нея, ама казват, че някой си написал музика.
 5. soundcraft

  Спешна помощ!

  Да разбираме ли "midi" файлове?
 6. soundcraft

  Избор на Роланд

  ^ Само да вметна, че EM 2000 също работи със ZIP.
 7. Използвай някаква версия на CAKEWALK( в никакъв случай SONAR) за редакция на миди файла, много бързо ще ти се изясни всичко. В момента не разполагам с достатъчно време, но следващата седмица мога да ти обясня доста неща.
 8. Абсолютно, аз съм само промоутъра, дал съм номер - отиваш, пробваш, разгглобяваш китарата, убеждаваш се, че е оригинал...и ако ти стиска - купуваш...а дано, ама надали...Може да съм груб, но съм естествен...
 9. soundcraft

  Сиромашки Les Paul

  Обаче читавите адаптери не винаги компенсират ламината... Да не стане после "на гол гъз - чифте пищови"...
 10. soundcraft

  Squire vs Fender

  Няколко истини за моделите. http://www.musiciansunite.com/articles/squire-vs-fender.html#comments
 11. Само при мен ли е така? Отваря началната страница за повече от минута, а една обява пускам за 20 - 25 минути...С 4G мобилен нет съм, скоростите ми са 14Mbps Down и 3Mbps Up...Други сайтове ми се отварят само като посегна към клавиатурата...Помагайте, ако нещо аз съм в грешка.
 12. Една от любимите ми банди и балади...
 13. https://www.youtube.com/watch?v=-qIHGWd_6uw Пак с малко...ама на друго място...
 14. Не го приемай като заяждане, наистина са играли кинти, ама малко...
 15. soundcraft

  МIDI мапинг

  Забрави.
 16. soundcraft

  Темата на Асан

  Гледам, че не жалиш пари, затова бих ти препоръчал да попиташ тук: http://www.oberton.com/bg/index.php, а ще ти трябват и добри филтри.
 17. Писал съм и преди - оставям мнение, продавача си трие обявата и до там...Ни чул, ни видял...Следващата седмица да заповяда поредния будала...
 18. Научи се да свириш като него и няма да имаш този проблем...
 19. https://www.indiegogo.com/projects/fusion-guitar-iphone-integration-amp-speakers#/ Що не си направите живота по-лесен...
 20. soundcraft

  Темата на Асан

  Радвам се за теб, Асане, желая ти добро пребиваване тук! Благодаря за кафето и добрите думи, не че няма да почерпя(особено пък кафе...), явяваш ми се един вид гостенин , ама си ми малко далечко засега. Кураж и дръж все тоя курс!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.