Jump to content
Българският форум за музиканти

soundcraft

Members
  • Мнения

    394
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от soundcraft

  1. Аз също сега научавам...млад човек...дано вече е в музикантския рай...
  2. Благодаря на ciriljhonson за мнението, аз също предположих, че китарата е "сбирщайн", но ме озадачи факта, че никоя от частите не е брандирана, а обикновено производителите държат да се отбележат на стоката си. Що се отнася до смисъла на темата - не ми се изпада в излишни полемики, помолил съм за "помощ", не за неподходящи въпроси. Инструмента наистина е изработен луксозно, имам добра база за сравнение и достатъчно рутина, между оригиналния ми скъп страт и тази "самоделка" разликата във визията е само в разглобено състояние, а като комфорт на свирене и звук "грозното пате" дори леко(лично мнение) го превъзхожда. Версията на собственика преди продавача била, че инструмента бил купен от производителя на Tokai, което ми звучи вероятно, имайки предвид неколкодневното разглеждане и сравняване на китари от този бранд. Бих се радвал, ако някой евентуален притежател на оригинален инструмент сподели своето виждане. Между другото за пръв път виждам сингли изработени по този начин.
  3. Привет на всички! Знам, че във форума има доста капацитети, затова се обръщам предимно към тях, но бих оценил всяко градивно мнение. Както личи от заглавието на темата, нуждая се от всичко, което знаете или предполагате за въпросния инструмент. Имам версия от продавача, но предпочитам да я споделя по - късно, за да няма предубеждения. Инструмента изглежда доста луксозно изработен, много е удобен и звучи убийствено, състоянието му е като току - що излязъл от фабриката, но явно това е било отдавна, защото си личи разликата в цвета под закритите места. Снимки може да разгледате чрез линка по - долу, но при желание ще изпратя лично. http://soundcraft.snimka.bg/arts/no-name-guitar.955317
  4. Той беше писал "музика", а за мен midi не е баш музиката, а само данните за нея. Беше писал и "2 файла", а така съкратено наричаме midi файловете в нашите среди. Що се отнася до термина "музика" - ами то и нотите не са музика, а само данните за нея, ама казват, че някой си написал музика.
  5. Да разбираме ли "midi" файлове?
  6. ^ Само да вметна, че EM 2000 също работи със ZIP.
  7. Използвай някаква версия на CAKEWALK( в никакъв случай SONAR) за редакция на миди файла, много бързо ще ти се изясни всичко. В момента не разполагам с достатъчно време, но следващата седмица мога да ти обясня доста неща.
  8. Абсолютно, аз съм само промоутъра, дал съм номер - отиваш, пробваш, разгглобяваш китарата, убеждаваш се, че е оригинал...и ако ти стиска - купуваш...а дано, ама надали...Може да съм груб, но съм естествен...
  9. Обаче читавите адаптери не винаги компенсират ламината... Да не стане после "на гол гъз - чифте пищови"...
  10. soundcraft

    Squire vs Fender

    Няколко истини за моделите. http://www.musiciansunite.com/articles/squire-vs-fender.html#comments
  11. Една от любимите ми банди и балади...
  12. https://www.youtube.com/watch?v=-qIHGWd_6uw Пак с малко...ама на друго място...
  13. Не го приемай като заяждане, наистина са играли кинти, ама малко...
  14. Гледам, че не жалиш пари, затова бих ти препоръчал да попиташ тук: http://www.oberton.com/bg/index.php, а ще ти трябват и добри филтри.
  15. Писал съм и преди - оставям мнение, продавача си трие обявата и до там...Ни чул, ни видял...Следващата седмица да заповяда поредния будала...
  16. Научи се да свириш като него и няма да имаш този проблем...
  17. https://www.indiegogo.com/projects/fusion-guitar-iphone-integration-amp-speakers#/ Що не си направите живота по-лесен...
  18. Радвам се за теб, Асане, желая ти добро пребиваване тук! Благодаря за кафето и добрите думи, не че няма да почерпя(особено пък кафе...), явяваш ми се един вид гостенин , ама си ми малко далечко засега. Кураж и дръж все тоя курс!
  19. Хм, не ми звучат розово нещата, дето си ги написал, но няма да ти се меся. Само те моля да запишеш някъде номера 07721969377, и ако( да не чуе дявола) прецениш, че се нуждаеш от помощ, да не се притесняваш да ми звъннеш по което и да е време. Успех!
  20. Асане, братко, не искам да те плаша, нито да те разочаровам - ако мога само да помогна. Виждам, че се каниш да тръгнеш по моя път, и затова искам да те предупредя отсега - тук нещата не са такива, кавито изглеждат от родината. Китарата ми е хванала два пръста прах, а уж с нея си вадех хляба преди да стъпя на острова...Настрой се да работиш много и не това, което ти харесва, да не говорим за музика. Учи или усъвършенствай езика, че без него почти нищо не става, много е важно! Ако има кой да те поеме тук - добре, но ако няма - дупе да ти е яко! Работа има достатъчно, но почти навсякъде искат две неща - NIN( национален осигурителен номер) и банкова сметка, а технически погледнато издаването на номера и откриването на сметката изискват време, та в този смисъл се приготви за около месец безработица. И не на последно място - проготви си сума, с тия 2-3 бона, дето си писал, за никъде не си, освен ако не са в паунди. Отново ти казвам приятелски - трудно е, но не е невъзможно. Ако имаш нужда от помощ като пристигнеш, а и преди това, можеш да ме намериш тук. Успех и весели празници!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.