Jump to content
Българският форум за музиканти

Sashoto

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Sashoto

  1. Благодаря за решенията на всички.. Аз намерих проблема.. Не се удряше долу, а държача на пружината горе се докосваше до едното винтче и се чуваше неприятно, когато свиря бързо т.е. по - силен удар.. Благодаря пак на всички.. Enjoy
  2. Да, не е голям проблем, но е дразнещо като свиря и трака.. Не е кардан и не опира никъде - сигурен съм, защото го махнах и пак си тракаше.. Самия педал не прескача, движи си се плавно и добре.. Разместих го, натегнах всичко по педала, което видя.. И пак същото иначе педала си върши работата доста добре..
  3. Здравейте, хора ! Това ми е втория въпрос тук и при първия получих внимание и съвети, което ме вдъхнови да питам по - разбиращи за мнение.. Имам следния проблем : Като свиря каса, педала на всеки удар се чува тракане, но не е от кожата на барабана или нещо, а мисля че е от самия педал... Когато хвана бийтъра, бутна го напред и го пусна, на всяко движение назад отново се чува същото тракане... Прилича на леко чукване на нещо метално върху дърво... Не мога да разбера от къде идва.. Става въпрос за педал Dixon, който е почти нов.. Свиря на почти максимално опъната пружина.. А и забравих да спомена, че като свиря бързо не се чува.. Само при по - бавните, когато има по - голяма дъга на бийтъра назад... Хелп..
  4. Ами поприцнип свиря в Немски захват. Преди имах пареща болка в областта точно под палеца, която беше от стискането на палката. Свиря свободно и не стискам и с дланта, а я държа само с пръсти.
  5. Благодаря за отговорите. Ще опитам да си почина от лицеви и по - продължително свирене. Надявам се да се оправя скоро. Благодаря отново !
  6. Здравейте, четох из други форуми, както и в този, преди да направя темата. Съжалявам, че повтарямтемата, но не бях попадал на моя случай преди. Аз съм новак свиря от...Половин година най - много. От скоро... Може би месец имам някаква болка в лявата китка. Водеща ръка ми е дясната, с нея съм на фуса и т.н. Болката е точно около кокалчето в основата на китката. Като правя пълен кръг и двете ми китки щракат, но само лявата ме боли. Пробвах да си почина, без да я натоварвам много, болката изчезва, а след малко по - продължително свирене се появява отново. Още нямам барабани, но почти съм спестил пари и ще си взема скоро. В момента съм само на Pracitise Pad. Правя еднаква скорост и с двете ръце, но лявата започва да ме боли и е по - неиздръжлива. Правя лицеви опори, колкото за спорта от примерно... Две седмици.. Не знам дали това има някаква връзка. Когато си държа китката под постоянно напрежение (като например да си подпирам главата на ръката) ме боли слабо и от време на време ме удря една остра болка, без дори да съм мръднал. Надявам се да се оправя, защото наистина се кефя като свиря и искам да го правя и за по - нататък. Няма да пиша повече, че ще ви отчаям и ще решите да не го четете Благодаря предварително ! =]
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.