Jump to content
Българският форум за музиканти

musiceye

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    piano

musiceye's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Здравейте. Интересува ме има ли разлика в силата на звука, ако свържа флашка в usb входа на пулта или е по-добре звукът да идва от лаптопа към пулта. Как може да се подаде по- високо ниво към колоните, при положение, че нямам усилвател? Става въпрос за озвучаване на училище. Само да добавя, че на пробите колоните не бяха вдигнати на стойки. Предполагам, че това също е понижило нивото. Благодаря предварително.
  2. Реших да си взема дигиталното пиано Yamaha dgx 650. Благодаря за отговорите.
  3. Добре. Може ли да ми препоръчате приличен синтезатор за посочените цели до 2000лв. Въпреки, че ми харесва дигиталното пиано, бих желала да купя инструмент с повече възможности, защото не се знае какво ще ми потрябва в бъдеще.
  4. На ревюто на сайта презентират Yamaha dgx 650 като "graded hammer standart action". Това различно ли е от hammer клавиатурата? Моля, обяснете, ако е от значение при избора. А този тип пиана позволяват ли да бъдат добавяни нови звуци /например от PC/ или може да се използват само вградените гласове?
  5. Здравейте. Моля за съвет коя комбинация е по- подходяща за аранжиране на музика- дигитално пиано /напр.Yamaha dgx 650/ и използване на виртуални инструменти и синтезатори или професионален аранжор /напр. КORG PA 500/. Как е най - добре да ги комбинирам. Особено държа пианото да е с 88 клавиша и hammer клавиатура. Благодаря.
  6. Здравейте, какъв е вариантът за закупуване на нов синтезатор /в случая Ямаха/ от online магазин. Моля само за проверени сайтове, даващи гаранция за продукта. Моля за препоръки и за магазини в София /освен Динакорд/,откъдето мога да закупя качествен синтезатор. Благодаря.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.