Jump to content
Българският форум за музиканти

Markucio

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Markucio

  1. Хаха всичко съм прочел, но така да се каже имам проблем с доверяването Сложих теглото да е около 200-300 грама и то излезе на калкулатора 7 лева викам си бах мааа му то това е малко пакетче какви 7 лева. Както и да е поръчах си го и сега само чакам от сайта да се свържат с мен. Пичове извинявам се ако с нещо съм ви притеснил или досаждал, но до колкото знам музикант- това е душа човек . След някой месец може да кача някое кавърче, но първо да завържа струните и да се усъвършенствам.
  2. Някой поръчвал ли е от този сайт някога? И колко горе долу ще дойде доставката със Speedy на тези струни?
  3. Много благодаря! Ще станат на обикновен Stagg нали?
  4. Евентуално ако може да ми предложите струни, да ме упътите от къде мога да закупя подходящи за моята китара струни. Вече втора седмица търся и не мота да намеря струни.Прерових всякакви саитове и не намирам може би защото ме е страх да си взема и да се окажат неподходящи. Мога да кача снимки на китарата ако е нужно.
  5. Здравейте! От скоро започнах да свиря на китара, която наскоро закупих от bad_link. Китарата е класическа Stagg за около 70 лева, тъй като за първа китара не исках да се изхвърлям много. Както и да е, искам да попитам дали може да ми предложите 3 метални и 1 найлонова струна, тъй като поради моето невежество, пренатегнах и скъсах най-долната струна (най-високият тон), а най-горните 3 бих искал да сменя, защото са ръждясали. Благодаря ви предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.