Jump to content
Българският форум за музиканти

Markucio

newbies
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Markucio

 • Rank
  Ослушващ се

Previous Fields

 • Инструмент
  Kitara
 1. Markucio

  Проблем със струните

  Хаха всичко съм прочел, но така да се каже имам проблем с доверяването Сложих теглото да е около 200-300 грама и то излезе на калкулатора 7 лева викам си бах мааа му то това е малко пакетче какви 7 лева. Както и да е поръчах си го и сега само чакам от сайта да се свържат с мен. Пичове извинявам се ако с нещо съм ви притеснил или досаждал, но до колкото знам музикант- това е душа човек . След някой месец може да кача някое кавърче, но първо да завържа струните и да се усъвършенствам.
 2. Markucio

  Проблем със струните

  Някой поръчвал ли е от този сайт някога? И колко горе долу ще дойде доставката със Speedy на тези струни?
 3. Markucio

  Проблем със струните

  Много благодаря! Ще станат на обикновен Stagg нали?
 4. Markucio

  Проблем със струните

  Евентуално ако може да ми предложите струни, да ме упътите от къде мога да закупя подходящи за моята китара струни. Вече втора седмица търся и не мота да намеря струни.Прерових всякакви саитове и не намирам може би защото ме е страх да си взема и да се окажат неподходящи. Мога да кача снимки на китарата ако е нужно.
 5. Здравейте! От скоро започнах да свиря на китара, която наскоро закупих от bad_link. Китарата е класическа Stagg за около 70 лева, тъй като за първа китара не исках да се изхвърлям много. Както и да е, искам да попитам дали може да ми предложите 3 метални и 1 найлонова струна, тъй като поради моето невежество, пренатегнах и скъсах най-долната струна (най-високият тон), а най-горните 3 бих искал да сменя, защото са ръждясали. Благодаря ви предварително!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.