Jump to content
Българският форум за музиканти

midimann

новаци
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    клавир

midimann's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. аз работя така вече 3та година-таблеета е samsung tab 10 инча.-текстовете са във *.word файл. много лесно се намират -слагаш си ги по папки .жанрове. Успех!
  2. да,и аз така мислих, но ...Благодаря!
  3. Имам задача да поръчам две безжични системи за брифинг-хората ще вървят и говорят.Двуомя се дали да са тип "брошка" или хед сет.Идеи?Благодаря Ви ! спрях се на нискобюджетните от Thomann и една Line или Shure -средна хубост.
  4. ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!Бирата от мен!Лек ден и поздрави!
  5. колеги,не можах да го извадя тоя акорд...времето е от 0.50 -051 ва,секунда , и другия е 2,11-02,12 минута. Благодаря ви и лек ден! песента е :
  6. най-лесния начин-да пуснем линк,който да те "омотае"..Колега,изчел съм половината форум.Ако може нещо конкретно
  7. Здравейте колеги.Нов съм тук и имам един въпрос.Започнах да се занимавам с миди програмиране-някоя детска песничка и т,н.Правя ги с CAkewalk 8.0 ,защото е лека програма.Интересува ме след това,като е готов миди файла ,с какво да го просвиря през професионална програма,за да звучи както трябва-за някой конкурс/нямам качествен синтезатор/ Искам добре да звучат барабаните,китарите и т.н.Какво трябва да инстралирам-някакви vst или неззнам..Какви програми са ми нужни и какви семпли.?Благодаря ви.В знак на благодарност,ще кача някой известни бг парчета ,който съм правил след като са готови за безплатно ползване от някой колеги учители...На всички им е нужна такава информация.БЛАГОДАРЯ!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.