Jump to content
Българският форум за музиканти

storm_chaser

новаци
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от storm_chaser

  1. Да възродя темата, моля за съвети за магазини в София където мога да намеря добри джембета/тарамбуки! Благодаря предварително!
  2. Метал, определено. Търся студио където да чиракувам. Да работя безплатно, за да се науча на занаята - тонрежисура и музикална продукция.
  3. Здравейте, Бихте ли препоръчали моля добри студия за звукозапис в София, с изключение на Графити ( те са си супер, но търся какви други варианти има налични в София) ? Благодаря предварително за всеки отговор!
  4. Здравейте, Бих искал да попитам за съвет за добро място за учене на тонрежисура в Европа. Което да не е много скъпо. Ако сте учили някъде тонрежисура и сте доволни, или ако все още учите, моля да споделите! Благодаря ви предварително!
  5. ^ Благодаря, честно казано със слуха се справям добре, наскоро сам "извадих" adagio for strings на Samuel Barber, най-големият ми проблем е бързото свирене, там ставам супер смешен.
  6. ^ Търся учител, който да ми помогне да съставя точната за мен програма за всекидневни упражнения. Обаче малко солено вземат днешно време.
  7. Здравейте, Моля препоръчайте учител по китара в София, който да ми помогне да изготвя точната за мен всекидневна програма за свирене, т.е. който да прецени на какво ниво съм, какво искам да свиря и съответно каква ще е най подходящата програма за всекидневни упражнения. И ако може да не дере две кожи ! Благодаря ви предварително! storm_chaser
  8. Извинявам се, но бих искал да посоча, че линковете наистина не работят.
  9. Здравейте, От дълго време съм се изправил пред един проблем и изглежда не успявам да намеря добро решение - каква би била една добра ежедневна практика на свирене, какви биха били едни добри ежедневни упражнения за свирене, за средно-напреднал? Много ми се иска да си направя една програма за всекидневни упражнения, обаче не успявам и започвам да се отчайвам. Доста неща ми куцат във свиренето, обаче като нямам програма за всекидневни упражнения не напредвам и това супер ме нервира! Моля за вашите идеи за програма за всекидневни упражнения, за средно-напреднал, ще ви бъда изключително благодарен!
  10. Здравейте, Обръщам се с молба за съвет към вас. Искам да започна да правя танцувална музика. Поне за сега електронна. На първо време търся софтуер за правене на ритми, чрез който да конструирам такива, и върху тях да изграждам останалото. Също би ми се искало да правя ремикси.Та въпросът ми е бихте ли препоръчали компютърна програма ако е възможно за цялостно правене на танцувална музика, или ако има такава само за правене на ритми, а също и за ремикси? Изобщо, откъде започва човек ако иска да прави танцувална музика? Благодаря ви предварително за всеки отговор! Поздрави, storm_chaser
  11. Здравейте, Моля за съвет! Решил съм да уча музика - теория, композиране, всичко. Та бих искал да попитам къде според вас е най-добре да се учи музика - като разходи, качество на образование, достъпност. Предпочитам извън България, все по-рядко се връщам в България а и не съм сигурен, че в България ще мога да уча и да се издържам. Искрено ви благодаря за всеки съвет!
  12. Здравейте, Заповядайте на семинар по поправка и подобряване на електрически китари. Последният урок от поредицата ще се проведе в социален център "Аделанте" тази събота, 29 ноември от 17:00 часа. Уроците са интерактивни, обхващащи основно запояване и работа с електрически компоненти, как работи електрическата китара и всички по-напреднали настройки за нея. И ако това не ви се струва достатъчно, ще може да научите също как да превърнете вашата китара в чудовище на рока, което използва целия потенциал на китарата и което има функции и звучи много по-добре, отколкото когато е излязла от фабриката. За да присъствате на семинара не се нуждаете нито от предварителни знания и подготовка, нито от регистрация и такси. Нужно е само да обичате китарата си! Семинарът ще бъде воден от Пабло Канямарес, преводач и любител на музиката. Да споделим солидарно своите знания. Очакваме ви! Заповядайте на 29 ноември, събота от 17:00 часа в Аделанте! Вход: свободен, както винаги!
  13. Здравейте, В Социален Център "Аделанте" в София едно момче от Испания, което отдавна се занимава с поправка и подобряване на електрически китари, ще преподава безплатно уменията си. Тук можете да научите повече https://www.facebook.com/events/502124376553892/?previousaction=join&source=1 Заповядайте! storm_chaser
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.