Jump to content
Българският форум за музиканти

Georgi Krastev

новаци
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    sintezator

Последни посетители

601 профилни разглеждания

Georgi Krastev's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

2

Обществена Репутация

  1. Здравейте! От няколко дни наблюдавам едно китайче Медели акх10. Някой има ли мнение за този аранжор(китайците го водят про ),заслужава ли си,може ли да е достоен заместник на па700,600 или е меко казано "бозичка"? Видях че в базар.бг е имало обява за такъв,но вече е продаден.Ако колегата който го е купил е тук във форума,молбата ми е...ако може да даде повече информация за този аранжор и възможностите му.
  2. Здравейте колеги! Относно па1000,бях чел че клавира няма възможност да прави семпли а само да чете,не е така...има семплер,вчера си направих семпли с него.Чете и втори сет директно от вътрешната памет или sd карта,като при зареждане на такъв те пита дали искаш да го конвертираш за па1000.Според мен клавира си заслужава,но всеки сам решава за себе си. Надявам се че съм бил полезен на всеки,който тепърва е закупил този клавир и работи с него. Пожелавам на всички да са здрави и позитивни!
  3. Здравейте! Някой има ли мнение за този микрофон-line 6 xd v35?Добър ли е и подходящ ли е за live изпълнения? Доколкото успях да се информирам,е правен по технологията на shure sm58.
  4. Благодаря за отговорът Lorimar! За добро или за лошо си взех нов Корг па1000.Кетронът е италиански,гледах му презентацията в youtube ,от Митко Денев. Поразпирах за Кетронът,отказаха ме.Малко инфо има за него,а и са скъпи за годините си.Заложих на Корг,повече инфо и са по-разпространени. Хубав ден!
  5. Здравейте Колеги! Какво ви е мнението за Ketron Audya5(Audya76)?Може ли да се сравнява с PA3X,или Корга е по-добрият клавир? Имам възможност и избор между па3х,па1000,audya5.
  6. Здравейте Колеги! Какво ви е мнението за Ketron Audya5(Audya76)?Може ли да се сравнява с PA3X,или Корга е по-добрият клавир? Имам възможност и избор между па3х,па1000,audya5.
  7. Здравейте Колеги! Искам да попитам,някой запознат ли е изцяло с Корг ПА1000? Искам да кажа,дали работи с този клавир,или някой негов познат да работи с него!Питам ви,защото бих искал да знам дали си заслужава покупката на ПА1000? Благодаря предварително! Хубав ден на всички!
  8. Здравейте Колеги! Искам да попитам,някой запознат ли е изцяло с Корг ПА1000? Искам да кажа,дали работи с този клавир,или някой негов познат да работи с него!Питам ви,защото бих искал да знам дали си заслужава покупката на ПА1000? Благодаря предварително! Хубав ден на всички!
  9. Благодаря за отговорът! И аз така мисля че Krome е по-добрият избор.Ще потърся и някой Tritone Extremе,по-стар е но мисля че си заслужава да му се обърне внимание.
  10. Здравейте! Добро утро! Кое бихте ми препоръчали:Korg Krome или М50? Поздрави
  11. Благодаря! Като го сменят,ще се разбере дали и дисплеят не е заминал. Поздрави!
  12. Здравейте колеги! Честито Рождество Христово(на патерици ☺) и весело посрещане на Новата Година! Много здраве,щастие и успехи. Искам да попитам дали подлежи на смяна лентовият кабел на монитора на Корг ПА800,или трябва нов монитор?
  13. Здравейте колеги Честита нова 2017 година на всички,много здраве и успехи във всяко едно начинание. Благодаря на Tony78 че ми даде инфо за Роланд преди време.Имам една молба-може ли някой да ми прати бленди за VA7? Файлът който имам,клавирът не го отваря.
  14. Ок Благодаря tony78.ако може ми напиши скайпа си,или ми го прати на мейла.
  15. Здравейте колеги! Трябват ми ритми за Роланд G600-800 за Корг от серията is.Много ще съм благодарен,ако някой има инфо за тези клавири,и ми го прати.Мейла ми е:georgi7804@abv.bg Благодаря предварително
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.