Jump to content
Българският форум за музиканти

kokode

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    клавишни, китара

kokode's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Момчета дали сте видели вече това: http://www.zoom.co.jp/english/products/h4/ Въя "Фактор" е 600 лв!!
  2. Ама и двете организации са гола вода. Понеже БНР и БНТ са държавни и ги натискат. Ма как музикаутор определят, че Радиото трябва дя им плати 75 хиляди за година, а БНТ 160 хиляди!!! или хотел 15 лева на легло, или заведение 5 лева на маса, ами такситата - то си е публично изпълнение, ами смешниците дето продават рингтонове за телефони, ами дискотеките, като те основно от това печелят. Ако знаете какви тъпи патки се занимават с това , нямя да се чудите!!
  3. kokode

    За Audigy...

    Това не е верно .Натисни плюсчето над мастера и включи отметката, тогава се чува всичко, което си избрал , а се записва само това което е набрано в "рекорд"
  4. kokode

    Psr-e203....midi

    Двете опашки с еднометровите кабели с петиците са MIDI -in , MIDI-out,Те влизат в малката кутия на 15-пиновия куплунг за GAME porta. Вътре в кутийката има оптрон и тригер, които са активни елементи и служат за галваничното разделяне на компа и свирката и се захранват през GAME porta.Сам не можеш да си направиш такъв кабел, затова си вземи фабричен от Комелсофт или RESET на Раковски, USB кабелите са близо 3 пъти по-скъпи (тези,които са с опашки с петици MIDI in/out).Някои модели YAMAHA - свирки имат само USB MIDI-интерфейс,тогава става и с кабел USB-USB, който е по-евтин.Почти на всеки комп има някакво дънно аудио, което има 15 - пинов GAME port.
  5. kokode

    Cakewalk Sonar

    Ако музиката ти е още на MIDI, а гласа на аудио, може да промениш леко темпото, с изклучено "Stretch Audio".Ако вече и двете са ти на аудио, маркирай трака с гласа, комбайнвай го да е на един тейк и използвай plug-in от Forge -Time compress/expand , за да синхронизираш траковете. Cakewalk-a е много удобна и няма да я смвням.В Sonara няма вече много удобства, като Scale velocity, Audio view, няма велосити на аудиото, а за VSTi спокойно може да се работи с VST HUB с MIDI-окито,с до 4 виртуални синта.
  6. kokode

    Psr-e203....midi

    Ако свирката ти е с USB ти трябва кабел USB - USB,ако е с MIDI OUT, ти трябва кабел , който от едната страна е с 2 петици, а от другата с петнайсет пинов куплунг за GAME PORT,за аудио картата(MIDIинтерфейсен кабел, бяха по 15 $ в Комелсофт на "Раковски")
  7. Избирайте екраниран кабел с оплетена, а не усукана ширмовка, много по- защитен е от брум. Ако кабела ви е с две жила в ширмовка, свързвайте едното жило с екранировката само в единия край, от към усилвателя или процесора, в противен случай, ако го свържете и от другата страна, се получава рамкова антена, която приема радиочестоти и нискочестотни магнитни полета и шумовете се увеличават. Същото става ако свържете двете вътрешни жила в двата края, уж за по- здраво!!
  8. Ми дай да чуя нещо твое, някой издаден албум, някоя песен или поне 8 такта музика. Гледам ,че доста мнения даваш, то певица нямя да каже, че 200 лева на аранжимент са малко!
  9. Мисля, че цените които се обсъждат тук са малко странни. Аз взимам по 200 лв. и не мога да се оплача от малко поръчки. Може пък и да правя грешка. Чуйте някои от нещата, които съм направил и ми кажете, дали се минавам!! Една от мойте страници или Лика Ешкенази
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.