Jump to content
Българският форум за музиканти

kty

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Gender
    Male

kty's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Много ти благодаря за компетентното мнение колега, да прав си не съм цигулар........... и също така не искам да я продавам. Просто искам да знам какво имам и мисля ,че тук съм на правилното място. Ще чакам още мнения по въпроса.
  2. 105 прегледа и нито един отговор .......много странно. Ако нещо не съм обяснил както трябва кажете ще се поправя....а може би не се виждат снимките ? Или ви е писнало да отговаряте на такива въпроси ? Кажете нещо каквото и да е. Благодаря предварително.
  3. Здравейте на всички . Цигулката е стара ,и доста добре изработена, но никъде не пише каква марка е. Ако има някой запознат нека изкаже мнение. http://prikachi.com/images/919/7054919d.jpg http://prikachi.com/images/927/7054927V.jpg http://prikachi.com/images/930/7054930n.jpg http://prikachi.com/images/937/7054937l.jpg При интерес към темата мога да кача още снимки Вътре няма печат, нито надпис, няма и етикет ......и следи от лепило с което е лепен етикета няма . Задната част на цигулката , е от едно парче дърво , нито от вътре нито отвън има белязи от съединяване. Интересува ме от коя до коя година се правят, как се нарича ,в кой град са се правили. Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.