Jump to content
Българският форум за музиканти

dj_krasi

новаци
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    klavir korg pa50

dj_krasi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Какво те интересува за ПА2х Про? Стилове, звуци, сетове... Сетове,но повече ми трябват звуци...засега съм качил хубав сет с хубави ритми ...но нямам хубави бленди..преди работих с па600,но от нея не ми чете нищо искам хубави цигулки,нещо от ямаха дх може някой звуци ...и така ,ако имаш нещичко ще съм ти благодарен!!!
  2. Здравейте колеги искам да попитам има ли някой хубава информация по нова за KORG PAX2!???
  3. Колеги ясно... и да се умува няма ние да решим проблема....искам да попитам някои,ако знае....значи дадоха ми много хубав сет...обаче клавира на момчето от който е свален сета е от Германия за па600 говоря,та като заредя на моя па600 изписва,че ресурсите немогат да се заредят защото има някаква защита на sd картата...някой да знае нещо...по въпроса...С две думи папката РАМ немога да я заредя... и реално сета не звучи иначе,ритми и всичко други си записва...
  4. Мерси за инфото колеги,аз говорих с Митко Juzito ,той обясни,че проблема не е от неговите машинки,а от мидито на клавира...до колко е вярно не знам...Но според мене вече тоя енхансер е остарял и трябва да си го актуализира за новите клавири!!! Пък нашите представители на КОРГ за България да вземат да предложат на КОРГ да направят и те една такава джаджа за пазара на БАЛКАНИТЕ
  5. Последно да попитам Juzi Keyboard Enhacer работили добре на КОРГ па 600 или не ? да знам дали да си купя!?
  6. Колеги имам корг па300 и имам един въпрос някои дали знае как да си настроя хармонията на лявата ръка да ми звучи постоянно като натисна веднъш клавишите без променям сета ми!?
  7. Дайте коментар и мнение за клавира KORG PA 300?
  8. Здравейте.искам да попитам как да настроя хармонията на клавира си KORG PA 50 преинсталирах глобалните настройки и сега неможе да ми задържа звученето на хармонията и трябва да държа постоянно клавишите. Благодаря предварително.
  9. Абе колега Асане,аз знам как става с флопито.Аз искам да свържа лап топа с синтезатора ,чрез миди-usb връзка и да прехвърлям сетове директно от от компютъра без да качвам на дискети и после да слагам във флопито.Сещаш ли се?
  10. Здравейте колеги,искам да попитам с каква програма мога да прехвърлям стилове,бленди и миди файлове от компютъра към синтезатора KORG PA50.Как става това и дали е възможно.Че ми писна с тия дискети!!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.