Jump to content
Българският форум за музиканти

Old Times

Members
  • Мнения

    80
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    1

Old Times last won the day on Май 14 2014

Old Times had the most liked content!

Previous Fields

  • Инструмент
    китара, пиано

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.oldtimesart.net

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Old Times's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

111

Обществена Репутация

  1. Old Times

    М аудио

    http://youtu.be/e5gSZU7DRos
  2. http://youtu.be/krV0iFwCJkc
  3. Бисери от тазгодишната матура 1. Вапцаров пише новата поетика по време на българската литература. 2. Вапцаров твори в свое направление, което се поделя на различни дялове. 3. Вапцаров отрича изкуството. Той мисли, че то не влияе положително на хората. 4. В своите творби Вапцаров използва лирика и така прави от непоетичните неща поезия. 5. Героят е качен на коня на Крум. Той вижда шосе, след туй трева и започва да задава много въпроси. 6. Жребица означава, че момичето е твърде разкрепостено. 7. Изкуството има приятно свойство да се нагажда на всеки поотделно. 8. В дървото край шосето ръмят славеи. 9. В началото героите се срещат случайно, като участват в пътнотранспортно произшествие, а в следващия момент се целуват, сякаш са двойка. 10. Два автомобила се срещат в удар. От вътре излиза момче с момиче на ръце. Въпреки това на дървото спокойно стой славей всякаш нищо не се случва(запазен правопис). От резюмето: 1. Българските малчугани от Западна Европа достигат връстниците си от САЩ по затлъстяване. 2. Всеки пети учен у нас е с наднормено тегло.
  4. E, чудо голямо. Той и Арни носи рокли, че даже и забременя в Junior.
  5. За мултиинструменталист като теб MIDI функционалност би била преимущество, в случай, че ти хрумне мелодия с фагот или друг необичаен инструмент. Не че пианото само по себе си не е великолепно. Свири сега и записвай с каквото имаш, а пианото един ден ще се стовари от небето. Твоите неща са истинско удоволствие за слушане.
  6. Освен че би изглеждал така, той би и работил сто години.
  7. Чак сега свързах човека с онова, дето го въртях стотина пъти (инструменталния кавър на Рейнбоу). Човече, с твоите умения и брилянтно свирене заслужаваш най-добрите инструменти. Потърпи малко, посъбери повече и вземи по-доброто. Недей дава половината сума за нещо, на което ще свириш, мислейки за другото нещо. А за бюджета те разбирам в дълбочина, не че искам да те набутам да си купиш определен продукт. М-)
  8. Мда. Моля да простите за глупавия въпрос, зададен другаде и породил въпросната тема. Понеже никога не съм виждала Блекмор, Гилмор или Клептън да увиват ластици, затова питах.
  9. Това с тоя лук ми напомня за китариста, дето разплаквал слушателите си...
  10. http://kawaibg.com/product/213/mp-6-stage-piano.html Ако ще е - да е. ES 100 Portable Piano би могло да се нарече MIDI контролер с известни уговорки. С MP-6 след някой и друг месец - на сцена.
  11. Може да звучи обезсърчително, но Без уроци по-далеч от Фа трудно ще стигнеш. Осемнадесет години не е преклонна възраст, една учителка по пиано ми разказа за осемдесетгодишен свой ученик, който напредвал много добре.
  12. Гласувах с "Да, аресва ми". Не всеки и не всякой ден измисля такова нещо като "Show me your weapon and I’ll call you Stefan"
  13. Ако тонът ти е в пръстите, можеш да минеш дори и без кабел и усилвател. Нужна ти е само китара.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.