Jump to content
Българският форум за музиканти

bigpoppa

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Пиано

bigpoppa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Златен си брат... веднага се залавям. Само, ако не е нахално, ше можеш ли да ме светнеш за т'ва последното DAW софтуер и настройки ендо друго за д ане напраа некоя беля. И отново благодаря... помогна много. А... да! Иначе т'ва ASIO4ALL да го махам от компа викаш ?
  2. Нещо не е наред и не мога да разбера какво... При ММЕ латенцията я намалям до минимум (в случая 30) забавянето намаля, но не изчезвча.При АСИО пак има забавяне, а като намаля латенцията и почва да забива дори се рестартирва аудишъна (АСИО-то ми е ASIO4ALL). Не мога да повчрвам ако е от компа, защото процесора ми е i5 2.7 gHz с възможност за вдигане на скороста при нужда до 3 и нещо (щото е i5).Ползвам звукова карта външна на Behringer U-PHORIA UMC22 а микрофона ми е лампов и много ясно минава през интерфейса, като са на една и съща марка - Behringer... Не мога да вдяна защо по дяволите става така !?! Моля ако някой по-навътре в нещата може да помага, да помага.!!!
  3. С външен интерфейс съм, през него минават и микрофона (понеже е лампов) и слушалките. В самата програма съм пуснал всичко как си трябва инпут/аутпут битс. сичко... Ше можеш ли да ми обясниш за "латенцията", че ми е малкооо... абе не знам за k'во става въпрос ( а и мисля, че наистина най-вероятно проблема идва от там)
  4. Хора... аз да се върна на въпроса пак! Вокала ми бяга от инструментала не е в ритъм, темпо, както искате го наречете.Все едно съм пуснал някой музикален инвалид да драчи без да е в ритъм.На старите версии не го имах този проблем... а да... става въпрос за Аудишън ЦС 6!!! Моля ако някой знае как да коригирам грешката да помага.
  5. Братле... златен си да знаеш... още сега поръчвам iLok-a и действам! Мерси много !!!
  6. Братле... искам да си го купя софта ама филма е друг. 1-во няма гаранция, че ше върви на 8-ка (а биоса ми на компа не позволява 7, Виста или ХР) и 2-ро рових се в сайта на антарес да вида как ше стане покупката и се получава така... софтуера си плащаш и получаваш, а активотора един Бог знае от къде се взема!!!
  7. Не само си грабнах дисковете, а направо си взех ново РС... НР i5 2.70 gHz 4gb Ram и така нататак и така нататак, 600 евра се изръсих просто за кутията дет се вика само и само а вида какво ? Че с ш*бания Windows 8 просто не става. Порових се малко посред нощята и успях да разбера какво става... 1-во самата 8-ца има някаква въшлива защитна система, отделно от Антарес вече пускат продуктите си с iLok USB активатор, което е супер измама, щото ти даваш 130$ за програмата и после още 60$ за активатора, но както и да е.Целия филм идва от това! Самата 8-ца е фалшива, както и измишльотината с активатора. Истината е, че успях от всички продукти на антарес единствено Аутотуне-4 да подкарам и всичко е наред... кракната... даде ми я един домениканец (потдържам връзки с всякакви хора) и нещо не беше както ние си ги кракваме ами имаше няква друга схема подобна на кейген и активатор смесено някакво... Но за жалост 4-ата на антарес е много зле и не ми върши работа... та така мили приятели... просто сме прецакани да си плащаме и то за нещо, което реално е с мноооого завишена цена... Ако някой в близките дни се изживее като мега хакер и успее да прецака 8-цата ше е супер щото 200$ не ми се дават... (200$ е цената на най-евтината програма на антарес а именно аутотун ефектс - другите са още по скъпи)
  8. Пробвах... не става... пуснах всички със съвместимост за ХР и си се инсталират няма проблеми (уж) но после като се опитам да вкарам плъг-ина в адобето програмата автоматично се затваря и така абсолютно свеки път.
  9. Бях с ХР и нямах проблеми със 7 също, 8–цата ми пак е 32 бита ама нищо не става.Някъде бях попаднал, че просто антарес не се потдържа от 8-цата...
  10. Хора помагайте... случи се следното. Смених си оперативната с 8-ца абе става и Аудишъна ми тръгва сичко си е наред. Проблема дойде после като реших да вкарам малко плъгини и за да сам по-точен Аутотун ФХ... аутотуна го инсталирах (уж) и после като вкарвах плъгина в самия аудишън... нанай... уж се инсталира, но после липсва... как мога да го оправа ?!?
  11. Даммм... Made In China... Не знаех че CHINA е град в Германия Всичко е наред, сега обаче имам друг проблем. Викам си чакай да пробвам аз Audition CS6... уникален звук, но вокала пак бяга, с по-малко но бяга (милисекунда, но се усеща и поне на мен адски ми дразни ухото) опитах квото знам + тва къде ми писа по горе, обаче нищо. Като се има в предвид, че си позлвам външната карта за input/output... не знам, гледах из настройките нищо не можах да направа... Ако можеш ме светна и тука
  12. Проблема е решен !!! Цялата работа идва от там, че тия шваби от Behringer са нямали въображение и USB микрофона и интерфейса са с едни и същи имена (поне така ги показва Audition-а) има една разлика в последната буква която остава скрита. Забелязах го когато проверявах input/output. Пак може да се каже, че с твоя помощ успях да реша загадката. Благодарско !!!
  13. Жив и здрав да си... ама за тая вечер спирам. Утре първата работа ше е да пробвам тва къде ми каза и евентуално ше благодарим или ше търсим решение. Нямам нерви повече да се занимавам, за тая вечер приключих.Майтапа на страна ама наистина ме заболя главата
  14. Не намирам тона ми за... но все пак нека бъда извинен, с риск да се оправдая цял ден се занимавам с тоя бъг, какво ли не, къде ли не изчетох и нищо, направо откачам. Не знам защо обаче си мисля, че е от драйвера на звуковата карта на компа. Работата е там, че драйвера "по принцип" би трябвало да е наред. Не знам, вече не знам наистина цял ден с тая простотия... най-лошо е когато имаш някакви сносни познания, а не ти вършат работа, кой знае каква елементарна простотия ше се окаже накрая ама по закона на Мърфи нали трябва да ни е гадно...
  15. Е да ама тука грешиш... аз ли не обясних като хората, ти ли са праиш, че разбираш?!? Не знам ?!? Ше опитам пак... ВОКАЛА МИ ИЗОСТАВА ОТ ИНСТРУМЕНТАЛА по време на запис. Това се случва най-често, ако нямаш драйвер за звуковата карта( да случва се) или ако е слаба и не може да поеме всичко. В моя случай до сега съм записвал и не е имало проблем, а сега още по-малко би трябвало да има понеже, микрофона ми е ЛАМПОВ Behringer t-47 и го свързвам с компа посредством интерфейс(външна звукова карта). НЕ БИ ТРЯБВАЛО да имам проблеми И ако НЯКОЙ който НАИСТИНА РАЗБИРА за кво говора, знае нещо, нека помогне щото в случая с тва си вада хляба а не ми се стои гладен !!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.