Jump to content
Българският форум за музиканти

frostseer

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Bass Guitar

frostseer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. frostseer

    Metal Bass Strings

    Ами току що си поръчах Hi-Beams и до края на седмицата би трябвало да пристигнат. Ще ги видя колко са добри, а пък някой може и Lo Riders да пробвам, ако тези не ми харесат. Колкото до Roto Sound-а, с които съм сега, доста ми харесаха в началото, ама умряха за броени дни.
  2. frostseer

    Metal Bass Strings

    Сега се сетих, че веднъж си купих Д'Дарио, обаче изобщо не ми харесаха тогава, та не съм и повтарял. Иначе аз в момента съм със стейнлес Ротосаунд и мисля да пробвам DR Hi-Beams. Хубави неща чувам за тях, пък и имат моя размер (.45-.105).
  3. frostseer

    Metal Bass Strings

    Здравейте, както от самото заглавие си личи, имам нужда от препоръка относно струни. Извинявам се, ако има други такива теми, но или не са ми попаднали в полезрението, или не съм намерил релевантна за мен информация в тях. Та, стига повече глупости, свиря Траш, Хеви, Мелодик Дет и такива разни работи. Китарата ми е ESP F104 с активните адаптери на ESP. Свиря с перце, като стила ми бих го оприличил на този на David Ellefson и Frank Bello. Звукът, който харесвам и целя е с плътни ниски и силно изразени високи. До сега съм свирил само с 2 марки (Dunlop и Rotosound). Сега, обаче, съм се видял в пари и мисля да си взема нещо по-квалитетно. Освен това се поразтърсих и за всеизвестните струни с покритие, но повечето мнения за тях не бяха на хора свирещи такава музика. Доколкото разбрах за тях е, че са доста дълготрайни, но звукът им бил доста по-мек, което не мисля, че би ми вършило работа.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.