Jump to content
Българският форум за музиканти

mefear

новаци
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

mefear's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте, имам малък проблем с едното от винтчетата за височината на струните. Понеже сменях струните и трябваше изцяло да настроя китарата и резбата на винта съм я издълбал без да искам, докато настройвам височината на струните. Въпроса е, че сега е доста трудно да се работи с шестограм в този винт. Бихте ли ми препоръчали, място където могат да го сменят? От София съм.
  2. Здравейте. Може ли някой да ми направи таб за това соло . В интернет като цяло има няколко версии, но никоя не ми звучи правилно. Ако на някой му се занимава ще съм му много благодарен!
  3. На усилвателя ми има output за слушалки, но буксата не е за слушалки, а за нещо което не знам какво е . Какво трябва да си взема за да свържа слушалките към усивателя. Начинаещ съм, за това ме извинете, че въпроса ми звучи толкова тъпо
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.