Jump to content
Българският форум за музиканти

djoshkun

новаци
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

djoshkun's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. ако имах Aux Return със сигурност ли щеше да стане моята идея?
  2. Нивото на сигнала,което постъпва във стъпалото.
  3. ами защото тогава нщма да мога да следя нивито на сигнала със светодиодната индикация.
  4. пулта се ползва в домашни условия. примерно на канал 3/4 пускам сигнал от радио приемник, на канал 5/6 пускам сигнал от мп3 плейър, на канал 7/8 пускам сигнал от ТВ Всички тези канали бих искал да ги насоча към входа на EQ за да мога хем със светодиодната индикация да следя нивото на сигнала и да се подтиснат някои честоти за по-добро звучене като цяло. Но с коментарите до тука разбирам,че това нещо с сегашния ми пулт няма да стане понеже няма AUX return.
  5. Baby Thomas-това с "Aux send" би ми свършил точната работа,ако "Aux send" бяха два броя (за ляв и десен канал). Parni_Valjak-идеята на гимнастиката е на който и канал на пулта да се подаде сигнал да минава през еквалайзера,за да се корегира и да е такъв какъвто на мен ми харесва. Ако имаше "Aux send return" щеше ли да стане моята идея.
  6. имаш предвид от изхода MAIN да пусна на сигнала към входа на EQ и от изхода на EQ към усилватела?
  7. контрол рум'а за какво се ползва,как е по-правилно си свържа техниката?
  8. Привет.Имам пулт Phonic am240 и еквалайзер Behringer geq 3102.Как е на-правилно да се свържат за да се корегират всички сигнали отиващи към усилватела. В момента съм пуснал сигнал от лаптопа на чинчовете "2T RTN",съответно е натиснат и бутона "TO CTRL RM".Изходите CTRL RM отиват към входа на EQ,от изхода на EQ се връща корегирания сигнал и влиза на 7/8 канал.Към MAIN съм закачил усилватела.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.