Jump to content
Българският форум за музиканти

Люси

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Клавир

Последни посетители

362 профилни разглеждания

Люси's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Не вярвах че търсенето на бленди и ритми на Juzni vetar е мисията невъзможна,обърнах целия нет и никъде няма направо умирам от мъка!!!
  2. Флашката я форматирах през сепециален софтуер и наистина излязоха 100 дискети обаче от клавира може да се вижда само информацията в дискета 0 другите или не знам как да ги заредя или не може да се ползват дори флашката като я сложа на компютъра без допълнителен софтуер вижда само информацията от една дискета!!!
  3. Искам да попитам понеже свирката(Roland E-96) която купих е с USB емулатор и с нея ми дадоха една флашка на която пише 4ГБ но незнайно защо същинската памет и е 1.38 МБ!?! и на тази флашка каквото и да кача всичко тръгва но като се кача нещо на моя флашка и след това я сложа в свирката и ми изписва "Unknown disc format" и не мога да разбера защо се случва при положение че съм я форматирал в FAT система както и тази от която тръгват стиловете,дали трябва някакъвспециален софтуер за обработка на флашката или какво? П.С. Продължавам да издирвам Южни ветър и други сръбски стилове и бленди!!!
  4. Моля изпрати ми ги на мейл liusi.nikolov@gmail.com ще бъда благодарен!!!
  5. Може ли да получа малко български,сръбски,Южни Ветър и гръцки стилове за Роланд Е96,а също така искам да попитам дали някой може да помогне с този форум http://www.yu-midi.org/forum/index.php#axzz2gUxhj1Y7 има много интересни работи но не мога да си направя регистрация там
  6. Люси

    От нищо нещо!

    Здравейте, Аз съм новобранец и искам да ви поздравя за хубавия форум и искам да попитам нещо,може ли със синтезатора ми(Roland E16-TR) и с един лаптоп и миди кабел да си направя инструмент на който може да се качат хубави бленди и ритми с които да си свиря,идеята ми е синтезатора да го използвам само за клавиатура а лаптопа да върши останалата част от работата? Ако е възможно какъв софтуер трябва да използвам за да се получи това нещо или да си търся синтезатор който е по добър(Roland E-86,E-96,G600,G800),а не ми се инвестират никакви средства защото така или иначе това се прави за домашна употреба защото отдавна приключих със свиренето по кръчмите просто ей така както се казва "да си чешам крастата"!!! Благодаря на всички отзовали се!!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.