Jump to content
Българският форум за музиканти

guitarlesson

новаци
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    guitar

guitarlesson's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Аз съм от Бургас .Ще ти я сетна дет се вика Мисля че си я пипал и си я поразвалил малко а Ще я оправим
  2. http://www.seymourduncan.com/support/wiring-diagrams/schematics.php?schematic=1hum_1vol Eто схемичка на свързване на един хъмбъкер с един Волум потенциометър .Аз не съм от София и мога само с това да помогна и някои обяснения ако са нужни .
  3. Тук намерих нещо за заземяването. Амповете шумят понякога особено в по ниския клас .Но казахте има стабилно захранване.Екранира се китарата,компонентите,връзките се преглеждат.Имам Гибсън но от старите .Сега незнам как са вътре.Моя е с Потове стабилни.Масата ,ламарината може да си скова тенджера от нея .Адаптерите са с оплетка .Има тука темичка много хубава за екраниране на Никифена. Ампа какъв е Петъо
  4. Вариянти 1.Въртиш Тръс Роад което значи не само натягане 2.Избор на струни 3.Нарязване на горен мост или игра с долния мост за необходимата височина и акордиране което е по сложно Много зависи китарата дали има еластични качества на грифа и реагира на действията докато остане в определен опън спрямо струните Не приемай лекия бъз за нещо отрицателно. Инструмента е добър в ценовия си клас и за разлика от Фндер акустичните. Поне има някое истинско дръвче по него а не е от шпертпад. Дебелата струна не винаги значи по добър тон.Ако струната е в голямо напрежение .Напротив ефекта е обратен. Не ти препоръчвам дънлоп струни.Еластичноста им е доста лоша.Освн изравняване на регистрите и хармониците, държат строй добре. другото оше не са го докарали.Наистина направиха ярка Реклама и особено с метъл китаристите които харесват флажолетите на тези струни но дотам.
  5. Ами идеята е да е полезна за хората. Ти защо не сподели нещо за елементи Да е полезно за някого Тук .Не на теб аз за хората!
  6. Благодаря за инфото още веднъж.. Фарнел би свършила работа Те работаят с Комет.Под шир потреба имам в предвис- моето мнение че ние музикантите боравим с инструменти ,ампове и техника която е в така класифицирания според нечии Икономически възгледи -Експертен Пазар.
  7. Ами не мисля че е от китарата .Мрежата и нещата които си навързал.Стабилизатор ползваш ли
  8. Това с Фарнел върши работа за начинанията и е добър вариант.
  9. Благодаря много .Рзрових се из нета и дори се изнамериха Драловид резостори от 1960 ,Nichicon,Philips кондензатори и други
  10. Благодаря много Мисля за аудио хави винаги е необходимо но сега с тия ефектчета бих казал не ефекти дето викаш наистина може и да няма Не разполагат с елементи колегите .Шир потреба
  11. Така Някой да знае от къде мога да си набавя качествни кондензатори ,резистори и други елементи От чужди сайтове е ясно положението.Дали в страната се предлагат?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.