Jump to content
Българският форум за музиканти

krasen1

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Gender
    Male

krasen1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Проблемът е, че когато някоя песен ми влезе в главата няма излизане. И колкото и да е тъпа, все някога ще се сетя за нея. А като че ли едни от най-дразнещите песни са най-лесни за запомняне и колкото и да искаш да забравиш, че някога си ги чувал си готов всеки момент да ги затананикаш. Някой със сходен опит?
  2. Може да не ти се вярва, но винаги съм харесвал повече да изпълнявам музиката, но не и толкова да слушам други как я изпълняват, особено пък на запис, на живо си зависи от бандата.
  3. Имам си любим песнички ест, но вече не мога да харесвам музиката както преди истински понеже не мога да пея, а толкова исках да стана певец, но е невъзможно като нямам глас. А новата музика, която ни залива отвсякъде изобщо не ми допада. Казват ми, че пиша хубави текстове, но не бих искал някой друг да ги изпее и да обере лаврите. Може да е егоистично, но от малък имах мечта да пея. Е, мечтите не винаги се сбъдват. А аз не мога да бъда просто текстописец, защото ще ми е доста нервно да работя с певци и музиканти, които правят това, което исках аз да правя. Именно затова загубих интерес към това да слушам продукцията на другите, защото така само ми напомнят какво можех да имам ако имах глас.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.