Jump to content
Българският форум за музиканти

Marie Rock

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    2

Marie Rock last won the day on Април 14 2017

Marie Rock had the most liked content!

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Profile Information

  • Gender
    Female

Последни посетители

492 профилни разглеждания

Marie Rock's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Обществена Репутация

  1. Marie Rock

    Harley Benton AC TrueTone

    Здравейте! Някой от тук случайно да е ползвал Harley Benton AC TrueTone? Мнения? И срещали ли сте някъде посочения ефект по магазините в БГ, или единствената ми опция е да поръчам от Томан?
  2. Да, спечелих среща на концерта на Брайън и Кери миналата година.
  3. Клипчетата са доста, но тези са най-добрите според мен. ​Впрочем, в посочената книга е обяснено най-добре всичко за китарата, от историята й до всички настройки и техники на свирене. Заслужава си да се прочете. ​ ​
  4. Много смесени мнения има за тази китарка, но си е една сбъдната мечта за мен като един огромен фен на Queen. ​Red Special, BMG Special моделът. Интересувам се някой друг от тук притежава ли това съкровище?
  5. Здравейте, хора! Нека се представя....казвам се Мари и свиря на китара-главно електрическа в момента, иначе започнах от класическа и акустична. Свиря от 3 години и половина г/д. Слушам най-различни стилове музика, но наблягам на класическия рок, хард рока и хеви метъла. Любими банди...Queen, Guns, Bon Jovi, Aerosmith, Metallica, Evanescence, Nightwish, Iron Maiden и др. Обичам да комбинирам стиловете... Освен свиренето пиша и текстове на песни през свободното си време...правя си някакви авторски нещица. Приятен ден на всички!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.