Jump to content
Българският форум за музиканти

Mumrik

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    бас,китара

Mumrik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте, някой има ли сучайно ключове за стар бас орфей, които да са читави? Получих тои бас и искам да го реставрирам, но няма никакви части за него.
  2. Здравейте, имам един стар бас кремона който обаче по стечение на обстоятелствата е изтърбушен, без адаптори и електроника, та въпросът ми е някой има ли стари части за такава стара китара и може ли да ги монтира така че да работи. Китарата има сантиментална стойност затова искам да я върна във вида в който я получих - работеща. ако някой може нека пише за повече информация и да се договорим колко ще струва.
  3. Мерси за мненията
  4. Той в началото като го взех си свиреше и вадеше не лош звук, тъй че според мен проблема е че кабелите вътре са изгнили, а не искам да го отварям за да не го прецакам нещо.
  5. Здравейте имам стар бас Орфей, който има нужда от ремонт на електрониката, бих искал да ми дадете съвет къде или на кого бих могъл да дам и колко би струвал ремонтът?
  6. Здравейте, скоро си купих един стар бас Орфей на който не му работи електрониката и бих искал съвет къде или на кой бих могъл да го дам за поправка и колко би струвало? става въпрос за София.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.