Jump to content
Българският форум за музиканти

injov

новаци
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

injov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря за съвета, но много не разбрах какво представлява този модулен принцип ?
  2. Пробрах както ми каза, но пак се появява пукането. Най-интересно е,че на запис го няма. И сега се чудя дали звуковата нещо е развалена, вие какво ще кажете?
  3. Благодаря Искам да попитам нещо. Забелязах,че при използването на звуковата карта TASCAM US-322 в един момент се получава забавяне на звука, смисъл звука си се чува както трябва, но започва със закъснение и при запис има забавяне, но след като изкл. звуковата карта и я пусна пак всичко си се оправя. Чудя се дали е драйверите? Все пак в момента съм с най-новите, ако някои има идея да сподели? Да не би звуковата карта да е фабрично развалена ? и по-интересно нещо, забелязах,че при запис на вокал, ако инструментала не е в програмата с която правя запис се чува пукане в слушалките, но на самият запис го няма това пукане. На какво може да се дължи това? записвам с FL STUDIO ?
  4. Благодаря за предложението Има ли някаква голяма разлика между качеството на звука през Line и TRS?
  5. Само да ви питам какъв е този TRS кабел, търсих в нета но не намерих такова животно ?!?
  6. Каква е разликата между балансираният сигнал (TRS) и не балансираният(Line) ? и кое ще е по удачно да свържа към аудио мониторите ?
  7. Защо ми се получава забавяне на вокала при запис? (Чува се забавяне в слушалките и на записа) Микрофона ми е behringer c-1. Благодаря
  8. Благодаря за отговора, но според теб LINE няма да свърши работа?
  9. Взех си TASCAM US-322 въпроса ми е от кой изход да свържа мониторите ? (Line-Out balanced или TRS or RCA unbalanced ) Благодаря
  10. Еми няма как да я тествам иначе това е най-добрият вариант. За това питам ако някои я имал или подобен модел да сподели. Защото мисля и вокали да записвам и най-много ме интересува да няма много излишен шум или проблем с драйверите.
  11. Благодаря за офертата, но мисля да пропусна. Един познат ми наду главата с TASCAM US-322 кажете си вашето мнение? Цената е доста приемлива, но въпроса е ако взема тази звукова карта и останалите пари ги вложа в колони? Вие как мислите добро решение ли е? И ако някои я използвал да сподели, дали при запис има проблем с шум, драйвери и т.н? Благодаря
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.