Jump to content
Българският форум за музиканти

Teiton

Members
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-6 Poor

About Teiton

 • Rank
  Навъртащ се
 • Birthday 10/06/1978

Previous Fields

 • Инструмент
  synth

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.blacksound.eu

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София
 • Interests
  Yamaha SK20,DX27S,Motif Rack XS,SHS 10,SY85,TG55,Roland Juno 60,KORG Trinity,Triton,Alesis Fusion 8HD,D4 drum modul,Crumar Roadrunner 2,
 1. Teiton

  korg triton le

  Ако търсиш дисплей http://www.guitar-pa...g/lcd-display-0 ,а принципно можеш да вземеш и друг дисплей,не специално за КОРГ-а,те са по стандарти.В този линк има дисплеи със същата резолюция като на KORG TRITON Le http://www.newhavendisplay.com/lcd-graphic-240-x-64-c-21_93.html
 2. Последния вариант,който си описал е най-лесния.Това не е хакерски вариант,това е най-логичното свързване за запис на аудио сигнал. Връзваш изхода на Касиото с входа на картата и и записваш,това е.
 3. Стартира български сайт за продажба на авторска музика.Ето линк към сайта, мисля че е интересно http://audioneptune.com/
 4. Teiton

  Rock Клавир

  Аз бих ти препоръчал TRITON Classic.Имам такъв и изискванията ,които си посичил ги има всичките.Можеш да си насложиш до 8 звука един върху друг и да си ги запаметиш така.Можеш също да си избираш пресетите ,които си направил с бутоните или на дисплея .Ако имаш повече въпроси относно Triton-а ,аз съм насреща. Поздрави и успех !
 5. Teiton

  Излезе Yamaha MoX

  Визиартс са много стабилни,поръчвал съм си инструмент от тях и съм много доволен.
 6. Teiton

  Yamaha PSR-740

  Обади се в Динакорд,там трябва да има.Успех! www.pro-technica.com
 7. Teiton

  Бисерите на Muzikant.org

  Продавам 2 тонколони по 500 W - 500 лв усиловател 2х210W 4 ома - 100 лв Всичко е в отлично състояние са без забележки
 8. Teiton

  Проблем

  Ако гумата е цяла,струва 100 лева в динакорд.Казвам го в смисъл,че не си отварял клавира и да не се чудиш,ако е така.Само за информация,успех!
 9. Teiton

  Midi клавиатура

  Здравей,колега.Мисля, че спокойно можеш да ползваш инструмента като миди контролер без тази дискета.Прочетох за този Енсоник и тъй като това е семплер,може тази дискета да е с някакъв семпъл на нея като демо.Не съм чул досега миди да работи през дискета. ето аз какво прочетох http://www.vintagesynth.com/ensoniq/ens_mirage.php
 10. Teiton

  Yamaha Mm6/mm8 въпроси

  Честита коледа,колега! Мисля ,че в юзер сонг просто си правиш песните и трябва да ги да ги записваш като миди файлове на усб-то.Няма да има разлика в звученето.А те за това са само 5 юзера,просто да ги направиш и после да ги просвирваш само от усб.
 11. Teiton

  Fusion Take

  ето и от мен http://soundcloud.com/teiton/impro
 12. Teiton

  Guthrie Джем

  Здравейте! Ето малко имровизацийки и от мен.Дано ви хареса. http://soundcloud.com/teiton/probichka
 13. Teiton

  Помогнете спешно!

  Не е вирус.Тези клавири забиват заради операционната система.Преинсталирай я и ще се оправи.
 14. Мисля,че трябва да се смени контактната гума.Под клавишите има гумени бутони ,които правят контакт със самата платка.Разделени са на 5 (5 октави).Сменяш само тази гума, на която е неработещия клавиш.В Пловдив има магазин на Динакорд,там трябва да има такива гумички.Успех!!!
 15. Teiton

  Проблем с Roland Va7

  Здравей,колега! Аз не съм работил с този клавир,но щом си преинсталирал операционната система и ги няма тези точки,може би всичко е наред с "пича",но ако не е има вариант да е прецакан потенциометъра на самия пичбенд контролер и след време пак да поиска калибровка.Пак казвам ,че не съм компетентен за тази марка,но дано съм бил полезен.Поздрави и успех!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.