Jump to content
Българският форум за музиканти

physxcore

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно physxcore

  • Рожден ден 08/12/1993

Previous Fields

  • Инструмент
    пиано

Profile Information

  • Gender
    Male

physxcore's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. За жалост все още не мога да пиша на лично, нямам правото явно, ако ти се занимава можеш https://www.facebook.com/Todoroutsiderking тук да ми пишеш , само ако можеш. Мерси предварително
  2. physxcore

    Дрезгав глас

    Zen of Screaming, гледай го, може да ти е от полза На мен ми помогна, и колкото и да се "дера" (даже то не е дране ам си е пеене), не ме боли гърлото никога ! Още от 1-вия ден няма да почнеш да звучиш, така както искаш, но с времето се получава. Няма седмица, в която да не го гледам и да си припомням, как се правят нещата Успех !
  3. Успя ли да намериш ? Защото и на мен ми трябва
  4. physxcore

    Любими певци

    Eric Adams, Daniel Heiman (бившия вокал на Lost Horizon), Jorn Lande, RONNIE JAMES DIO !!!! , Bruce Dickinson, Paul Stanley, Sully Erna - Всички тези имат ужасно добри и индивидуални стилове, които ме изумяват тотално!
  5. Здравейте, аз съм студент 1ви курс във Варна и все още не познавам добре града и не мога да се ориентирам, както трябва. Както казва заглавието на темата, ако някой може да ми предложи вокален инструктор, който да си разбира от пеене в широк обхват от стилове поне до рок/метъл. Имам ужасно голямо желание да се науча, дори сам от 2 месеца се занимавам, но в някой дни дори да е на късмет, да се чуя добре, пак липсва ужасно много. Трябват ми поне техники и основи, от които да започна. Благодаря предварително <3
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.