Jump to content
Българският форум за музиканти

Katencetoo

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    пиано

Katencetoo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. dedo pop,изключително съм благодарна за бързия и изчерпателен отговор. Непременно ще вземем някой разбиращ, защото като чета не са малко нещата, които трябва да гледаме и изпробваме преди да го закупим. Още един път БЛАГОДАРЯ!
  2. Здравейте! Нова съм, регистрирах се само, за да си задам въпроса, тъй като вие сте компетентни и разбиращи. Започвам с това, че не разбирам нищо от пиано и всичко свързано с този инструмент. Майка ми има рожден ден след 2 месеца и със сестра ми решихме да й подарим пиано - използвано, тъй като тя не веднъж е споделяла, че иска да се научи да свири. И понеже вече споменах, че нищо не вдявам по тази тема, се спрях на пиано Лирика. Много бих се радвала да споделите мненията си, впечатленията си и всичко, което знаете за това пиано. Можем да отделим до 400лв. за използвано пиано. Ще се радвам ако ми препоръчате и някоя друго. Благодаря предварително на всички включили се.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.