Jump to content
Българският форум за музиканти

Katencetoo

Members
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Katencetoo

 • Rank
  Ослушващ се

Previous Fields

 • Инструмент
  пиано
 1. Katencetoo

  Мнения за пиано

  dedo pop,изключително съм благодарна за бързия и изчерпателен отговор. Непременно ще вземем някой разбиращ, защото като чета не са малко нещата, които трябва да гледаме и изпробваме преди да го закупим. Още един път БЛАГОДАРЯ!
 2. Katencetoo

  Мнения за пиано

  Здравейте! Нова съм, регистрирах се само, за да си задам въпроса, тъй като вие сте компетентни и разбиращи. Започвам с това, че не разбирам нищо от пиано и всичко свързано с този инструмент. Майка ми има рожден ден след 2 месеца и със сестра ми решихме да й подарим пиано - използвано, тъй като тя не веднъж е споделяла, че иска да се научи да свири. И понеже вече споменах, че нищо не вдявам по тази тема, се спрях на пиано Лирика. Много бих се радвала да споделите мненията си, впечатленията си и всичко, което знаете за това пиано. Можем да отделим до 400лв. за използвано пиано. Ще се радвам ако ми препоръчате и някоя друго. Благодаря предварително на всички включили се.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.