Jump to content
Българският форум за музиканти

marian666

Members
  • Мнения

    46
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно marian666

  • Рожден ден 01/12/1981

Previous Fields

  • Инструмент
    ESP-Ltd, Jackson

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Смолян

Последни посетители

435 профилни разглеждания

marian666's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

11

Обществена Репутация

  1. Почти всичко от това , което търсиш, може да го намериш в Aliexpress. Aз си напазарувах инструменти от там и то на много прилични цени. Поздрави!
  2. 4 кабела. Зелен, бял, червен и черен.
  3. Здравейте! Имам два хъмбъкера, на които нямам описание, кой кабел какъв е? Може ли по някакъв начин да се определи коя жица каква е. В нета има достатъчно диаграми за различните марки, само че адаптрите, които имам, са някакви незнайни.
  4. Добре де! За такъв го водят. А и звучи много по-добре в сравнение с спайдери и мустанги. За целта е перфектен и евтин!
  5. Може да се огледаш и за един Vox Valvetronix 20+. Хибрид е с лампа в крайното стъпало и звучи доста по добре и от мустанга и от спайдера. Има и пресет със саунда на Слащ (без да очакваш чудеса и да си мислиш че ще го докараш 1 към 1 като него) както и богат избор на ампове и ефекти. Като за първи усилвател или за свирене само вкъщи е много добър ( Берингер и за първи не става). Айде успех!
  6. marian666

    Tuning DGCFAD

    Ако китарата ти е без заключване изобщо не се оплаквай! Една минута отнема само.
  7. За тази пластина има едно много добро решение. Казва се Schaller Sure Claw. Ако често се сменя строя на китарата , тая джаджа ще върши добра работа.
  8. Китарата я имам от почти година и мога да кажа, че флойда е изключително стабилен и 'мърка' като котарак( предполагам знаеш какво имам в предвид). Дори и при по-екстремни вибрато и дайв-бомби се представя перфектно. В сравнение с Jackson-a от другите клипове, който е с копие на Floyd Rose Low Pro, разликата е от земята до небето. Само един минус мога да посоча. Боята по ръбовете на местата където опирам дясната ръка малко се е позахабила ама това са дреболий според мен. Мога само да го препоръчам.
  9. marian666

    Addictive Drums

    Само да добавя ,че на тази версия на кюбейс вече съм ползвал първата част на адиктив дръм без никакъв проблем.
  10. marian666

    Addictive Drums

    Здравейте! Някой от вас да е имал проблеми при инсталирането на Addictive Drums 2 като плъгин към Cubase 5? При мен не се получава. Като отделна програма си работи добре но Cubase не го открива като VST-Plugin, макар да е инсталирана и като плъгин в съответната папка на кюбейса. Даже и след задаване в настройките на кюбейса в кои папки да си търси плъгините пак не открива AD2. Подобен проблем имах и с Guitar Rig но той не ми е важен. Има ли ограничение на плъгините в кюбейс или пък ако имам инсталиран Line 6 да не може да се инсталира Guitar rig или пък при инсталиран Groove Agent да не може да се инсталира Addictive Drums и т.н. Надявам се ,че не повтарям тема, но не намерих нищо с търсачката. Ако все пак повтарям-моля за извинение!
  11. Благодаря за поздравленията! Лак има! Може и да не е лакирана майсторски но крайния резултат не е никак зле. Стичания нама но на места по махагона трябваше да си поиграя повече с грейн филъра. Със сигурност, щеше да изглежда по добре ако я бях дал на професионалист да я лакира, но не такава беше идеята. Поздрави!
  12. Vox VT 40+.... Доволен ша останеш!!!
  13. Привет! Ето какво измаисторих. Китарата не е полирана. Нямам полирмашина и нямах никакво желение вече да търкам на ръка. Гланцирането ще го оставя за по-нататък. Поздрави!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.