Jump to content
Българският форум за музиканти

krasi625

Members
  • Мнения

    77
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Korg PA300

Profile Information

  • Gender
    Male

krasi625's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Обществена Репутация

  1. Прочетох ги тези неща! И мисля, че WAV трябва да са семплите.
  2. http://www.alesis.com/products/legacy/samplepad За това става въпрос. До колкото прочетох, мисля че има възможност да му се качват семпли. Има 14MB памет за семпли, което значи, че може. Но въпросът е как да ги намеря? Търсих в google, но нищо не открих.
  3. Здравейте!Някой да има семпли за Alesis Samplepad, защото свиря само с фабричните, а те не са хубави.
  4. По-добре се отървай от него и купувай Корг!
  5. http://www.lexilogos.com/keyboard/bulgarian_conversion.htm Това трябма да помогне, ако съм разбрал правилно.
  6. Това, което искаш са акорди! А за коя песен конкретно става въпрос?
  7. https://play.riffstation.com/?v=fNseXWf75lM Ето ти я!
  8. Ееее като сме тръгнали да споделяме и аз да кажа поне. Сега съм на 16, а започнах да свиря на 13-14, тоест 2-3 години стаж. Баща ми понеже е стар акордеонист и беше прекъснал със свиретето за 10 и повече може би 15 години и бе изгубил пръстовка и т.н, абе трудно му беше свиренето. Но както и да е. Разбра, че един съсед продава Roland E-40 Oriental и се сети, че преди е бил музикант и така реши да го купи и да си свири за удоволствие. В началото изобщо не ме влечеше. Не поглеждах синтезатора. И един ден ей така от скука поисках да ми покаже някои неща (не знаех до, ре, ми) . И така аз започнах с Roland E40-Oriental. Посвирих с него около 8-9 месеца, след което минах на ПА серията на КОРГ! Първият ми клавир от КОРГ беше ПА50 и честно казано много си го обичах, дори и сега като видя ПА50 ми става едно хубаво усещане. С него посвирих 1 година и след като започнах да напредвам доста, защото както казахте, музиката е вътре в мен, си взех ПА300, който се води уж вече от по-модерните и нови клавири. Е поорязан е с някои неща, но е по-съвременен! Та това са моите клавири за стаж от 2-3 години Roland E40-Oriental, Korg PA50, Korg PA300. Следващата покупка мисля да е един M3 от КОРГ, защото съм му много голям мераклия и ще му се изкефя на макс. :D
  9. Колеги някой да има стил на изручана или шалауна от Па600,900 и т.н?
  10. krasi625

    KORG M50

    Благодаря, но се ориентирах към друго! Няма да бързам с M50, а ще си взема направо M3, защото съм му голям мераклия!
  11. Според мен колегата Йордан е прав!
  12. Абе то и аз бих предпочел PA3X,PA4X, но не всички имаме тази възможност!!! То е лесно да кажеш "давай направо PA4X".
  13. Па500 и семпли не чете и мп3-ки не чете, така че взимай па300.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.