Jump to content
Българският форум за музиканти

CangaCeiro

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

CangaCeiro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Уважаеми колеги, в идеята на тази тема няма нищо лично - единственото, което целях с нея бе да предупредя другите музиканти, за да избегнат това, което на нас ни се случи. Не ми е понятно защо вие така реагирате, при положение, че от това аз нищо не печеля. Не забравяйте, че утре това може да се случи и с вас. Много други музиканти, които работят с въпросния агент споделят моето мнение, но нямат смелостта да го изявят публично, може би, защото нямат други алтернативи за работа. Реших, че е нужно да споделя моя опит с вас, просто защото ако аз бях прочел нещо подобно преди да замина, щях да си спестя всички тези неприятности. П.С Това е последното, което казвам по темата. Изводите са за всеки, който иска и може да си направи. В крайна сметка всеки сам решава за себе си.
  2. Здравейте! Правя тази тема в връзка с работата в Мароко и условията за работа там. Става дума за агента Иван Иванов от Ловешко. Искам да информирам всички колеги, за да ги предпазя от неприятностите и неуредиците, с които ще се сблъскат неминуемо, работейки с въпросния "агент". Всеки, който е чувал за него и обмисля възможността да работи в Мароко, трябва първо да знае, че нищо от това, което той обещава няма да бъде спазено - Иван превозва музиканките(по 7-8 души едновременно) натъпкани в стария си, раздрънкан бус заедно с всичките инструменти, като пътуването е от 3 до 4 дни, в които не се спи и кара музикантите също да шофират, за което на всичко отгоре всеки си плаща накрая по 220евро само в едната посока! Ако той ви каже, че ще получите договори за работа - не му вярвайте, просто защото никой не получава такива! А нали се сещате, колеги, без договор вие нямате никаква сигурност за нищо - за колко време ще работите, за какви пари и при какви условия! Повярвайте ми - нито едно от изброените не е на нужното ниво! Аз съм работил на много места по света и никога и никъде не съм се сблъсквал с толкова неуредици и проблеми от всчкакъв характер. За край ще ви кажа, че не веднъж въпросния господин е изоставял музикантите си в Мароко, оставяйки ги да се връщат кой както и с каквото може! Успех на всички!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.