Jump to content
Българският форум за музиканти

VASSETO

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    --

VASSETO's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Предполагам си заслужава от чисто юридическа гледна точка. Таксите не са големи, регистрацията става и по пощата, само до Министерството май трябва да ходя за удостоверението... Разбира се, че не ми се занимава с тези неща, но ми е първа песен и искам да направя нещата както трябва. Ще бъде пусната в интернет и най-вероятно ще се върти по радио на този етап. За телевизия е рано да се каже.
  2. И все това не ми помага много в решението. Иначе съм съгласен на 100%.
  3. Здравейте, написах песен и я изпях сам. Искам да я регистрирам - помогнете с процедурата! 1. Като автор на текст и музика се регистрирам в Мюзикаутор. 2. Като изпълнител трябва да се регистрирам в Профон. 3. Трябва да взема удостоверение (?) от Министерство на културата, което да добавя при регистрацията в Профон. Това ли са общо взето нещата? И всъщност, ако не регистрирам песента - при евентуална кражба от някой друт ще трябва сам да уреждам всичко, нали така? Благодаря предварително.
  4. Здравейте, търся добър сингбек на саундтрака на "Мръсни танци", помагайте!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.