Jump to content
Българският форум за музиканти

zvetan

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

zvetan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте колеги,не питам къде се намира ОUТ за усилвател,а къде от МЕНЮТО се включва защото няма сигнал.
  2. Здравейте колеги. Нов сам и имам корг па50сд.Искам да попитам от къде се включва OUT за усилвател. На изхода не излиза сигнал.БЛАГОДАРЯ.
  3. Здравеѝте още сам нов.От 3 месеца имам КОРГ ПА 50 и имам нужда от стилове,ритми, аранжименти и бленди.Ако може някои да ми изпрати ще сам много благодарен.Имеила ми е VALERI.I.TSVETI.IT@GMAIL.COM
  4. Здравейте колеги, имам един проблем с "Assign Slider" когато се програмира на позиция "Kbd Expression" (контролира сила на звука на клавишите) не работи но ако го програмирам като "Master Volume" работи, от къде може да идва този проблем. Как може да се рестартира към фабричните настройки без да имам "Back Up" файловете записани. Благодаря предварително.
  5. Здравейте, Може ли някой да ми помогне с намиране на упътване на български език за работа с синтезатор Корг ПА50. Ще съм ви много благодарен.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.