Jump to content
Българският форум за музиканти

concept

newbies
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About concept

 • Rank
  Ослушващ се

Previous Fields

 • Инструмент
  ALL OF THEM

Contact Methods

 • AIM
  -
 • MSN
  -
 • Website URL
  -
 • ICQ
  -
 • Yahoo
  -
 • Jabber
  -
 • Skype
  -

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sofia

Recent Profile Visitors

167 profile views
 1. Здравейте , заинтригувахте ме, дали може да ми изпратите някакво демо ?

  lubomir.andreev@gmail.com

  Поздрави !

 2. Здравейте, Вече от две годинки се занимавам по-сериозно с музика - композирам и си записвам в домашни условия. Единственият ми проблем е, че не мога да пея. Имам доста идеи за песни, на някои от които съм направил дема. Бих се радвал, ако някой се съгласи да ги изпее. Всичко е за удоволствие. Като ги запишем, ще ги качим в YouTube (или където пожелаете) и ще им се радваме. А след време може и на участие да отидем. Бих ги определил като лек рок, поп-рок. Писал съм и джаз. Ако някой се интересува, ще му пратя записчетата. Лично мое мнение е, че някои песни биха звучели по-добре с женски вокал, други с мъжки, така че не се стеснявайте - пишете! :D Поздрави!
 3. concept

  Epic Music

  Гледам, че има писане в този форум, та реших и аз да споделя с вас последното ми инструменталче. https://www.youtube.com/watch?v=VHl2u4a7wgY В този стил имам и няколко други в канала, а останалите са в по-веселата гама (и по-chill). Ще се радвам на обратна връзка от вас с градивни критики. Това, което знам е, че с мастеринга не съм много на ти. В процес на учене съм.
 4. В конкретната ситуация бих се ориентирал към продаване на музика . Мисля, че мога да се справя с композирането на инструментала, както и с текстописането. Аз си го представям така: 1. Искам метъл песен 2. Стил "нещо си" 3. Групата (или изпълнителят) се състои от 2 китари, бас, барабани, вокал... 4. Текстът да е на "такава" тема --- --- --- Таа.. ще е готино да се създаде такъв форум/тема. Чувал съм, че "по-големите" изпълнители си купуват песните, т.е. някой им ги пише, а те си плащат да си сложат името, дори и българските. Което, мисля, е абсолютно в реда на нещата.
 5. Здравейте! Понеже не можах много да се ориентирам, бих искал да попитам, дали има форум/тема, където да се продава музика/композиции. Не знам към кого да се обърнза, затова и пускам тази тема. Поздрави! :-)
 6. И в миксера ще се свързва 2 микрофона, китара и бас
 7. Благодаря много! А относно за акустиката - с нея мисля, че ще се оправим. Прочетох много теми...
 8. Здравейте! Ние сме млада група и ни писна да свирим по гадните репетиционни и да даваме пари за наеми, затова решихме да си направим собствена такава, за да можем да си творим на воля колкото си искаме. Но понеже не сме запознати много много с нещата бихме желали да ни помогнете. Китарата и баса смятаме да ги озвучаваме директно в пулта (свирим с процесори)... Понеже бюджетът ни не е особено голям се спираме на http://www.thomann.de/gb/behringer_pmp_530_m_bundle.htm ... Този пауър миксер достатъчно мощен ли е да захрани колоните и дали всичко това ще надвика барабаните (барабаниста ни бие силно). Другият вариант е да вземем по отделно миксер и стъпало. Има много втора ръка. Но какво трябва да е стъпалото (откъм мощност), че да захрани тези колони? И въобще какви и колко колони са ни нужни? П. С. Бюджетът ни е скромен - 800-1000 лв.
 9. С каква програма работиш? От много време търся конвертор от мп3 към миди, но все не мога да попадна на такава!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.