Jump to content
Българският форум за музиканти

Se7enLives

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Se7enLives

  • Рожден ден 10/13/1988

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Profile Information

  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Skype
    milenskiq

Se7enLives's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Хм, разбирам. Благодаря много за информацията! Беше ми много полезна. Надявам се, че за всичките тези години поне е зарадвало хората, ако нищо друго не може да се направи повече.
  2. Знам, че мина доста време, но все пак съобщавам, че е пусната на пазара: http://store.steampowered.com/app/263480/?l=bulgarian
  3. Здравейте! Мой приятел притежава антично пиано, чиято стойност се опитва да определи. Дали някой тук ще може да даде мнение, съвети, информация за него, на базата на няколко снимки и кратка история? Искаме да разберем дали си струва да се реставрира и ако може да се продаде след това, какво евентуално би могло да му се вземе? (Доколкото разбрах след малко проучване, колкото по-близко е до фабрично нов вид, толкова по-висока е стойността му.) http://s1310.photobucket.com/user/Se7enLives/slideshow/Piano%20-%20Bell%20and%20Co%20Berlin Кратко инфо: Произведено е 1905-та година. Закупено от фамилия Арон Левис и транспортирано с кораб от Германия по река Дунав. През втората световна война е продадено на българско семейство.
  4. Здравей, на мен би ми било интересно, драсни ми на skype, ако искаш (milenskiq)
  5. Мерси много! Радвам се, че ви допадат нещата, а за играта ще ви държа в течение
  6. Здравейте, аз съм Милен Димитров, на 24. Свиря основно на китара от 16 годишен, а и на някои други инструменти, които не владея толкова добре (пиано, бас китара, барабани). Може да се каже, че съм нов във форума, който от това, което съм прочел и видял досега, изглежда много хубав и приятелски. В момента се занимавам с музикална продукция за една игра и композирам други неща освен това. Ако на някой му е интересно може да прослуша: http://milengd.wix.com/portfolio#!music/c1x9v Много бих се радвал на мнения, съвети, критика!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.