Jump to content
Българският форум за музиканти

Dianopoli

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Gender
    Female

Dianopoli's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Dianopoli

    Носово пеене

    Вокакен педагог най-добре ще ти обясни. Когато пееш трябва да отваряш гърлото като за прозявка независимо дали пееш ниски или високи тонове. Има много техники, но се показват, няма как да се напишат. И в край на сметка всичко се постига с много практика (:
  2. Здравейте колеги, имам едно запитване към вас. В края на юни се наложи да спра работа защото гласът ми беше доста зле. Отидох на доктор, пих куп хапчета, инхалации и 1 месец почивка, та гласът взе да ми се пооправя. След последното ходене при доктора, той ми каза, че гласните струни са ми ок и само да внимавам да не се пренатоварвам с пеене. От 2 3 дни се разпявам само и интересното е че взимам височините, а в ниският регистър гласът ми дрезгави и не мога да взема доста от ниските тонове, които пеех преди. Някаква идея от какво може да се получава така?! Дали още не съм влязла във форма или имам нужда от още почивка... не мога да преценя, затова питам вас ако някой е имал подобен проблем нека сподели
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.