Jump to content
Българският форум за музиканти

aleks_stz800

новаци
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    korg pa800

Последни посетители

595 профилни разглеждания

aleks_stz800's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. идва време заа па4х май а ? :Д
  2. aleks_stz800

    pa 600 vs pa 800

    Немога да разбера губерков защо толкова искате да наложите китайската ви играчка па600 пред професионалният па800 ! Първо казваш па800 е по добрият в един пост а в друг казваш па600 ти мнение имаш ли ? А и Ваобще добре ли си с акъла да сравняваш па600 с па800 ??????? това е равно на сравнение па800 между па4х същата работа па800 и в звук и в савремено звучене и в всичко го трепе е ако задклавишният човек незнае как да работи с па800 това е нещо друго ! Но па800 в звук е мног много много пооо па600 за боклука !
  3. здр на всички колеги ! От известно време искам да си купя нов клавие и се чудя между М3 и КРОНОС ! моля ви даите мнение кой е по-добър и по удобен за работа мерси предварително на всички
  4. здр на всички колеги имам един голям проблем с моят корг па 800 значи проблемат мие когато сменям бленди и по едно време се чува някакъв шум като шушкане после като ги сменям още и се маха но после пак идва незнаино от де моляви за помош!
  5. ЗДР на всички търся си турски атакуващи цигулки за Корг па800 ако някой има Нека прати и аз пращам информация в замяна !
  6. Колега същите бленди ги имам на па800 наименованието е сакс амза или търси Тифи !!!
  7. Пей нещо на български, много пееш с носа си и се получава кофти !!!
  8. Вземаи па800 и дерта ти ще свършп
  9. Братчето ми на теб ти трябва само един клавир и името му е Корг па800 !!! Газвам го от опит, и на роланд сам дрънкал и на ямаха но когато взех Корг даже и слухът ми се промени вземаи Корг па800 !!! Ще останеш доволен!
  10. aleks_stz800

    Korg pa800

    здр на всички колеги преди имах па500 сега сам с па800 но имам един проблем можели някои да ми помогне??!?!?! значи ето го и проблемат ми преди когато бях с па500 когато от един сет в друг местех някои перфоманс и някои соунд си тръгваха най нормално но с па800 изглежда нещата са малко по различни когато взема соунд от друг сет нетръгва когато заредя целият сет тогава тръгва но въпросат мие как да направя така че да тръгва соунда когато го взема от дръг сет малко сам зле с тези семплинг звуци някои ако ми помогне ще му бъда много благодарен ! мерси предварително !!!
  11. здр на всички колеги преди имах па500 сега сам с па800 но имам един проблем можели някои да ми помогне??!?!?! значи ето го и проблемат ми преди когато бях с па500 когато от един сет в друг местех някои перфоманс и някои соунд си тръгваха най нормално но с па800 изглежда нещата са малко по различни когато взема соунд от друг сет нетръгва когато заредя целият сет тогава тръгва но въпросат мие как да направя така че да тръгва соунда когато го взема от дръг сет малко сам зле с тези семплинг звуци някои ако ми помогне ще му бъда много благодарен ! мерси предварително !!!
  12. здр на всички колеги преди имах па500 сега сам с па800 но имам един проблем можели някои да ми помогне??!?!?! значи ето го и проблемат ми преди когато бях с па500 когато от един сет в друг местех някои перфоманс и някои соунд си тръгваха най нормално но с па800 изглежда нещата са малко по различни когато взема соунд от друг сет нетръгва когато заредя целият сет тогава тръгва но въпросат мие как да направя така че да тръгва соунда когато го взема от дръг сет малко сам зле с тези семплинг звуци някои ако ми помогне ще му бъда много благодарен ! мерси предварително !!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.