Jump to content
Българският форум за музиканти

YanulDimitrov

новаци
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

YanulDimitrov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Знам, че е стара темата, но все пак продаден ли е усилвателят? :-)
  2. Здравейте! Имам проблем с посочения педал. Купих 9V батерия, както пише в инструкциите, сложих я, но педалът просто не иска да се включи. Чудя се дали да не купя AC Adapter-а и така да пробвам ?
  3. Срам ме е да пея пред хора.
  4. Здравейте!!! ) От скоро (2 седмици) се уча да пея вкъщи. Правя някакви упражнения, които много хора ми казаха, че ще помогнат. Сега се опитвам да пея http://www.youtube.com/watch?v=dvNXF7aGP2s - реших че не е толкова трудна и е като за моя глас. Когато пея върху песента и чувам гласа на Ози имам чувството, че си пея много добре. Но това чувство заминава, когато пея на караоке. Звуча страшно монотонно и все едно тъкмо съм се събудил. Въпросът ми е дали това ще се оправи с времето или просто гласът ми е гаден :// А, още един въпрос. Когато певци, като например Jon Bon Jovi пеят, преправят ли си гласа, или просто им е дрезгав? Това страшно много ми харесва, но моят глас е някакси равен. Може би е защото сега се променя, аз съм на 14 години. ПС: Мисля да се запиша скоро на вокални уроци, но много ме е срам (
  5. Почти няма да свирим "clean". Аз си харесах това - http://audio-factor.com/home.php?page=product&pid=647http://audio-factor.com/home.php?page=product&pid=647http://audio-factor.com/home.php?page=product&pid=647 и мисля да отида да го пробвам във Варна. Всъщност вече бях там но беше затворено Да знаете дали магазина работи в събота и до колко ? Само тогава мога до отида :/
  6. Ами моите държат много добре, китарата я настроих последно преди 1 месец и още е настроена. Само не знам защо, но и на двете ми китари 3-та струна се разстройва малко по-бързо :/ Иначе си държат.
  7. Янул Димитров 0893760167 Еконт: 9304 Добрич Летен Театър кв. Добрич, ул. Генерал Колев №28
  8. Наскоро стана нещо много гадно - счупих си ключа на китарата. (не питайте как) http://www.musicworld.bg/bg/c_597/i_32724/Schaller_ST6KNI_KULSON.html - това са те. Да знаете дали някъде продават на бройка ? Трябва ми за 3-а струна. Просто нямам 70 лв. за ключове. Тези ми вършеха отлична работа.
  9. Ще свирим предимно Guns N' Roses, Metallica и AC/DC.
  10. А този - http://mmg-music.com/content/hughes-kettner-attax-80 ще ми е достатъчен нали ? Но не знам нищо за марката. Ако някой е пробвал ще ми е полезно да сподели впечатленията си .
  11. http://mmg-music.com/content/hughes-kettner-attax-80 - А този тук достатъчен ли ще е ? Пише 80 в. , но на мен не ми изглежда много голям. В YouTube има няколко клипа с такъв усилвател, но не видях клип , на който китариста да свири до него и не мога да определя размера му. Пише че говорителя е 12" и че има два канала. Само че не разбирам има ли разлика между lead gain и нормален gain.
  12. Здравейте С мои приятели искаме от доста време да си направим група, а аз от доста време събитах за усилвател. Но сега започнах да се замислям колко мощен трябва да е той, защото 15 ватовия който щях да си взимам май не е изобщо достатъчен. Прерових навсякъде в нета но не успях да намеря информация. Затова ако някой ми каже колко трябва да е мощността, за да не са заглушава от барабаните ще съм му много благодарен.
  13. Днес включих китарата в Orange и не се чуваше излишен звук Благодаря за коментарите, мисля да събирам за Peavey-то )
  14. Свиря предимно Guns n Roses. В интернет видях Peavey vypyr 15 и ми хареса демото в youtube. Това кубе добро ли е ? Бях си харесал и Marshall mg 15w, нo мисля да събирам още малко пари
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.