Jump to content
Българският форум за музиканти

MaNeNceTo

новаци
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    вокал

MaNeNceTo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте! Бих искала да разбера разликата между динамичен и кондензаторен микрофон?!
  2. Здравейте, Много бих се радвала, ако споделите вашите любими български песни от 90-те години.. тъй като скоро ми се налага да участвам в концерт, чиято тема е именно тази! Благодаря предварително!
  3. Директно ще свързвам микрофона с компютъра тъй като нямам преусилвател. Всъщност, ако има възможност бих искала да го иползвам едновременно за вокал и инструмент. Акустиката на помещението също не е оправена!!
  4. Здравейте, ще ви бъда много благодарна, ако може да ми препоръчате добър студиен микрофон, който де се свързва с PC - на цена до 300-400лв. Благодаря предварително!! Моля да изказват мнението си хора с опит по темата!!
  5. Предполагам, че аз - благодарение на аранжиментите на педагогът ми., но за да знапочна ми е необходима техника!
  6. Здравейте, реших, че е време да покажа на youtube какво мога и ще ви бъда много благодарна, ако ми дадете съвет какво точно трябва да е оборудването за направата на един хубав кавър т.е. микрофон, слушалки и всичко свързано с обработката на самия запис. Ще се радвам, ако споделите опита си! Благодаря предварително!
  7. Бих искала да разбера дали Николета http://www.videoclip.bg/watch/176237 пее песента в оригиналната тоналност понеже искам да я изпълня в същата?
  8. Не знам дали сте наясно с правилата и начина на подбор на песни на изпълнителите, но доколкото съм запозната (моя приятелка, участвала там ми сподели) .. песните са изцяло подбор на г-н Трифонов и бенда .. поради тази причина днес се насладихме за 2-ри път на Sweet Child O` Mine.. За мен е много жалко това, че не изпълнителят избира песента!! Според мен няма как да пееш нещо наложено ти от някого, защото малко или много може да не почувстваш песента!
  9. Спешно се нуждая от хубав инструментал на Стеляна Христова - Пътят!! Ще ви бъда изключително благодарна, ако може да ми препоръчате някакъв сайт откъдето мога да го сваля или някого който прави инструментали срещу заплащате.. естатесвено на не особено високи цени! Благодаря предварително!!
  10. Добре!! Но, ако има начин бих искала да го чуя от части, защото не ми се плаща за зле свършена работа!! Ако може оставете координати!!
  11. Благодаря много!! За съжаление времето е малко - 20.02
  12. Спешно се нуждая от хубав инструментал на Ахат - Черната овца!! Ще ви бъда изключително благодарна, ако може да ми препоръчате някакъв сайт откъдето мога да го сваля или някого който прави инструментали срещу заплащате.. естатесвено на не особено високи цени! Благодаря предварително!!
  13. Здравейте, искам да ви попитам дали обецата под езика (на ципата) печи на акустиката при пеене? Променя си ли се звука? Има ли опасност да не могат да се изпеят дадени тонове? Благодаря предварително!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.