Jump to content
Българският форум за музиканти

d.mraz

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

d.mraz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Миксера искам да го закача за лаптопа и да пускам с VirtualDJ (искам миксер, защото по-нататък мисля да взимам плеъри) Та мисълта ми е как да разделя каналите на миксера и задалжително ли ще ми трябва звукова карта (ако е от 60-70 лв звуковата карта ще ми свърши ли работа?)? Насочил см се кум Numark M1 или Numark M101, за първо време ще ми върши страхона работа, но се чудя кой да избера. А какво мислите и за behringer vmx100 ili vmx200 ?
  2. Народе незнам дали тук е точното място за да ме посъветвате, но се чудя дали с 2 колони по 100 вата ще узвоча крачма...банкет ? Искам да си взема миксер ама се чудя между два.. behringer vmx200 или behringer vmx200usb? Ще ми вършат ли работа за парво време в крачмата. Ще пускам със софтуер и май ще ми трябва и звукова карта. Предложете ми колони, миксер, а и усилвател ще ми трябва... Благодарско предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.