Jump to content
Българският форум за музиканти

Златният Телец

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Златният Телец's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Да, аз имам същият проблем като колегата по-горе
  2. Да, генераторът ще ми трябва много рядко, а не бях се сетил за опцията под наем, намерих и един сайт с доста по-малък депозит http://www.rentex.bg/catalog/view/generator.html
  3. Здравейте, искам да използвам агрегат за ток, в който да включа: Усилвател - http://www.behringer.com/assets/EP2500_P0183_Left_View.jpg Миксер - http://www.musiciansbuy.com/mmMBCOM/Images/Yamaha_mg124c.jpg Процесор - http://static.clickbd.com/global/classified/item_img/385655_0_original.jpg Ревърб - http://www.beat-kaufmann.com/images/alesismidiverb1.jpg и една озучителна колона Кода - около 300 вата Някой може ли да ми каже какъв агрегат ще ми свърши работа за тази цел?
  4. Порових се в форума и ми се струва, че разбрах за какво служи, но не знам дали ми е нужно изобщо. Цитат от един пост ". Активният кросоувър, на български активен разделителен филтър, е нискосигнално устройство, което работи с така наречените сигнали с линейно ниво. Той се поставя между смесителен пулт и крайни стъпала, които пък захранват пасивни озвучителни тела. Целта му е да отдели и изпрати към съответните усилватели/ОТ подходящите за тях честони области от общия звуков сигнал." До този момент съм свързвал моя усилвател http://www.djkit.com/images/products/ep1500_big.jpg с две колони от по 300 w и нямам никакви проблеми. Ползваме го в репетиционната си , звукът е нормален, озвучаваме един микрофон и китара. Какво променя този crossover в крайна сметка? Или поради това, че не съм го ползвал се заблуждавам, че звукът ми е сносен?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.