Jump to content
Българският форум за музиканти

medicollie

newbies
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About medicollie

 • Rank
  Ослушващ се

Previous Fields

 • Инструмент
  бас, пушалка, рмкпвдгч

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Бистрица
 • Interests
  вода, музика, север-североизток, Африка, Ямайка, сняг, сърф, огън и живи въглени, Планина, мореплаване и ветроходство(вкл. летене с балон), пряка демокрация, косене, оране, сеене, поливане, жънене, месене на хляб, движение, подобряване, пчели, перкусии, струнни, джи фънк, редене на плочки, строителство, естествени материали, поливни и канализационни системи - пречиствателни станции, садене на дръвчета, конна езда, мотори, джипки, семплери....

Contact Methods

 • Skype
  skypesmyrdi

Recent Profile Visitors

180 profile views
 1. Търси се барабанист, свирещ дъб и афробийт за София и околностите. За участия и гигове, както и записи. Поздрави!
 2. medicollie

  TRASHIT - Пловдив

  Ееее, готино, бих се включил с баста, но съм от софето да ге.... Успех с траша, чакам концерт насам, като се организирате!
 3. medicollie

  Konnakol

  Извън темата за конакола, "всичко е ритъм" ме подсети за ей тва: Много яко видео :-)
 4. medicollie

  Konnakol

  Не намерих тема за конакол. Индийска сричкова система, произлизаща от мридангата. Може да се прилага за всякакви инструменти или вокали, дори в бийтовите ежедневни ангажименти. Мисля, че е много полезна система. В Индия е широко разпространена. Давам направо линкове, вместо да преразказвам. Заслужава си да се проучи и задълбочи чувек. https://en.wikipedia.org/wiki/Konnakol http://lisayoungmusic.com/wp-content/uploads/masters/masters.pdf Има още много ресурси и демонстрации на конакол на различни инструменти из нета и библиотеките. Това е само да разбуди интереса ви. Приятно музициране. TakadimitakajunaTakitaTakitaTakaTatingenatoTaTaTatingenatotakadimi
 5. Намери ли си бансури? Има ли някой да свири на бансури по Софето?
 6. medicollie

  Изработка на гайди и кавали

  Препоръчвам смолянските майстори на гайди - бай Диньо (Костадин Илчев) и Кольо Белята (Николай Беляшки). Инструментите им са доказано добри, а цените им, по-ниски от обявените в гореспоменатия сайт. Не знам дали правят "джура" обаче. Координати, мисля, че може да откриете в нета или от някой гайдар. Повечето би трявало да ги имат. Гайдари знам, че се събират в читалище "Добри Чинтулов", в Дианабад всеки вторник или сряда около 20ч.
 7. Из София, а също и по крайморските, и планински курорти, се подвизават група перуанци, които свирят на подобни флейти, а мисля, че ги и продават. Ако се свържеш с тях, може да получиш подробна информация, както и да видиш, и пробваш флейтите, които предлагат. Имат и други, присъщи за тяхната култура инструменти, както записи на такива. Успех в начинанието! Флейтата е "убийствен" инструмент.
 8. Шорти е най-якият саксофонист, когото имам удоволствието да познавам!!! rptlonfire, няма да сбъркате, ако се свържете с него! Прилагам малко музика с негово участие: Всичко "най" и приятно изкарване на празниците!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.