Jump to content
Българският форум за музиканти

biohazard_kn

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Барабани

Последни посетители

604 профилни разглеждания

biohazard_kn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Състоянието му ако го снимам нищо няма да се разбере, трябва да направя клипче за да се види луфта. Бях го разглобил целия, направо не е за вярванеколко мисъл са вложили в направата на такъв ефтин педал - Millenium stage pd 669. Някога го взех за 120 лева, учудващо издържа геройски на яко блъскане и много концерти За сега "тунинга" на моя педал протича така: Сменени са всички лагери - 6 големи, 4 малки, на обща стойност приблизително 30-35 лева, връзката между двата педала- същинския кардан ще бъде преработен. Преработката се състои от 2 чупещи коленца от гедоре в краищата и един екстеншън (удължител) от гедоре, което излиза + около 20 лева. В коленцата от гедоре има минимален луфт, който е приемлив, така че не се притеснявам много от крайния резултат. След завършената работа ще кача снимки и коментарче дали се е получило сполучливо
  2. Колега, определено ще се стигне до преправяне на двойния педал видях цените и се уплаших. Взел съм колена от гедоре и с лека намеса може би на електрожен или телоподаващо ще се справя успешно целта ми не е да изглежда като нов, а да се усеща като такъв
  3. Вече май си му дойде време за смяна на мойто карданче, но съм решил да потърпи още малко бой . Та в момента има голям луфт и изглежда е за ремонт. Тъй като не мисля да се занимавам да ходя по стругари, дали има някакъв вариант, че да си купя такава връзка? Идеи от какво може да стане, дори и да се преправя малко?
  4. Само изглежда на снимките че е дълга платформата, иначе няма нищо общо...
  5. Здравейте колеги! Имам проблем както сигурно някои барабанисти с моите габарити . Проблема е чее съм висок, имам и дълги стъпала а heel-toe техниката за свирене ми е много удобна. Като се има предвид че в момента свиря с кардан Millenium pd 669 stage и съм си доволен от него, можете да си представите колко малко ми трябва да постигна максимален за мен комфорт при свирене . Искам да ви попитам какви са евтините вариянти за закупуване на long board двоен педал или ако няма такива вариянти, евентуално домашната изработка на такъв.
  6. Свиря от скоро на барабани и виждам че нещата се получават. Та решил съм да си взема собствен комплект, нещо втора ръка запазено или ново не прекалено скъпо. За сега съм се спрял на това http://shop.visiarts.net/bg/catalog.html?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=8579&category_id=61 някой има ли впечатления от барабани на тази марка? Споделете мнението си! Благодаря!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.