Jump to content
Българският форум за музиканти

nvrxstd

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Gender
    Male

nvrxstd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Да направя опит да посъживя темата - някои може ли да ме насочи към подобни royalty free / copyright free парчета ? Търся,но за съжаление google ме мразни и ми дава "generic" музика.
  2. Привет и благодаря на отзовалите се. Целият линк е : http://audiojungle.net/item/destruction/398278?sso?WT.ac=category_item&WT.seg_1=category_item&WT.z_author=cleanmindsounds Относно съобщенията - мисля като нов потребител не мога да изпращам лични съобщения. Ще пробвам, ако не стане ще оставя скайп за връзка чрез темата. Поздрави
  3. Здравейте, Надявам се,че съм попаднал на правилното място и ще ме извините ако питам глупости Търся dubstep музика като озвучаване към един малък демо проект на "продукт", който е на фаза rendering. Проекта не е с комерсиална цел засега, т.е. няма да го ползвам за реклама,а е просто демо на прототип (демонстрация на рендеринг + реални кадри + текст с описание), който разработвам. Съответно търся copyright free парче. На този етап бих искал да видя има ли шанс да се постигне желаната цел със свободна така да се каже музика. Кредит(и) и acknowledgement задължително ще има ако се стигне до там Ако някои има възможност да помогне, моля да пише, ще изпратя каква е идеята като звучене. Приблизително е като това : http://audiojungle.net/item/destruction/398278?sso?WT.ac=category_item&WT.seg_1=category_item&WT.z_author=cleanmindsounds Също така,ако ви се струва,че няма шанс да стане това,което питам, нека също да споделите,за да не се лутам напразно. Нямам познания какво отнема да се направи едно парче и съответно дали това,което питам може да се постигне лесно. Поздрави.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.