Jump to content
Българският форум за музиканти

Коморин

новаци
  • Мнения

    30
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Коморин

  • Рожден ден 09/25/1997

Previous Fields

  • Инструмент
    Бас, ел. китара

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Бургас, лек
  • Interests
    Music

Коморин's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Днес се сетих за една много стара песен - Мс Фараона - На колене. Изпитах неистовото желание да я науча, но не мога свиря по слух Някой знае ли акордите? Мерси
  2. http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aZPxrj3_460sa.gif
  3. На теб пък какво съм ти казала?! И да, прав си, че темата не моя, но нямах предвид това, а да не ми се спами НА МЕН в темата, която не е моя.
  4. Все тая, вече разбрах това, от което имах нужда, сега можеш да изнасяш лекциите си на някой друг.
  5. Нямам нужда да ми се спами в темата. Дори и да е прав, аз съм се учила сама да свиря, никой не ми е помагал с развиването на слуха. Точно това е причината, че не мога да свиря нещо ако неъм го видяла черно на бяло.
  6. Голяма работа, моите родители също са учители, така че недей ги говори тия. Йо Дъ Риъл, мерси за акордите. Хилбили, ще те помоля вече да не ми пишеш в темите, не ми помагаш с нищо и постовете ти са излишни.
  7. Благодаря, че ми отговори на въпроса. Хората са казали когато не можеш да кажеш нещо хубаво да си мълчиш. Попитах за таблатура, не за лекция, която не ми е от полза.
  8. А някой има ли таблатура за бас?
  9. Знаех си, че ще е нещо известно Сори, но слушах метъл преди много време, Black Sabbath не ги слушам особено. И не си падам по хеви метъл. По-скоро рок, хард рок, блус и т.н.
  10. Абе братовчед ми свири една много готина песничка, но не мога да се свържа с него та да го питам как се казва. Ето линк към рекордната част от мелодийката, ако някой може да ми казже как се казва песента...Мерси https://soundcloud.com/komorin-1/just-nothing-d Дано не е някоя известна, че да потъна в земята от срам, че не я знам .
  11. Ами не е както преди, но колкото повече свиря, толкова по добре звучи. Карах го в магазина, при учителя ми, но уви, само аз ли чувам различно звучене? Както и да е, вече му свикнах да е така, пък и вероятно трябва да сменя струните.
  12. А тогава някой ще ми обясни ли как и къде се включва това нещо? Ще стане ли на кубе за бас?
  13. Не, нямам маникюр. Гриза си ноктите, което също така ми пречи да свиря с пръсти. Използвам обикновено перце. В събота съм на урок и ще питам учителя си дали наистина има някакъв проблем, защото човекът в магазина свири доста и каза, че не вижда нищо нередно.
  14. Басът ми е Корт. Най-тояният начин, по който мога да опиша положението е малко дългъ, но ще опитам. Та така. Знаете, какъв звук се получава, когато свирите съвсем до бринджа, нали? Е, на мен ми се получава този звук без да свиря там. Навих струната наново няколко пъти, няма промяна. Сега ще събера пари, зада си купя нови струни и дано всичко да е ок.
  15. Cort, днес ходих в магазина и ми казаха, че вероятно е струната. Ще събера пари и ще ги сменя
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.