Jump to content
Българският форум за музиканти

ares98

Members
  • Мнения

    70
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно ares98

  • Рожден ден 08/24/1998

Previous Fields

  • Инструмент
    Electric guitar

Profile Information

  • Gender
    Male

Последни посетители

929 профилни разглеждания

ares98's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Обществена Репутация

  1. Искам да си взема първата миди клавиатура - стремя се да композирам оркестрална и филмова музика чрез Cubase И Kontakt, но в същото време искам да подобря инструменталните си умения на пиано, т.е търся нещо, което да ми даде най-доброто от двата свята. Бюджета ми е около 500лв http://radoslavmusic.com/p/alesis-vi61 Тази или http://radoslavmusic.com/p/yamaha-keyboards-np31-black тази е по-добрият избор?
  2. Привет, Този август аз ще кандидатствам точно с Тонрежисура и музикален мениджмънт в НБУ - събрах достатъчно положителни отзиви от хора,влезли там, за да смятам, че няма да отидат тия 3200лв /година на вятъра. Ако не друго, там има добра материална база -ако искаш да учиш, дава ти се шанс, ако искаш да си клатиш краката - също. ТОП-а е лесен, взех го вече с прилични точки, а специализирания изпит е есе по тема.
  3. Днес ми пристигна новия седемструнен Schecter JL-7 - перфектна китара с флойд роуз. Всичко по нея е наред, но първа струна се bend-ва много по-трудно от останалите. Какъв може да е проблема?
  4. ares98

    Кленов гриф?

    С какво се почиства кленовия гриф, четох че лимоновите препарати не са подходящи за това дърво?
  5. Привет, от другата седмица съм горд собственик на седемструнна китара, която обаче е с 26.5 дължина, вместо обичайната 25.5 . Какъв хардкейс да си взема, за да се побере удобно - търся си от онези правоъгълните куфароподобни кейсове? Някой някъде беше споменал, че ще трябва да е кейс за бас?
  6. ares98

    Избор на humbucker

    Ами загледах и един seymour duncan nazgul, някакви лични впечатления за него?
  7. ares98

    Избор на humbucker

    Свиря с schecter omen 6 extreme и смятам да си сменям bridge адаптера с някой по-агресивен. Свиря дет, груув и прочие в ниски настройки като Си, До и Ре бемол. Какви предложения имате, съобразени със съответната китара и характеристиките и (освен EMG-тата 81 за които се колебая)
  8. Който има някакви нешлифовани тракове/мултитракове да поства тука да се упражняваме някои
  9. Чудех се кой DAW ще ми е по-полезно да разуча, ако искам да се занимавам със студиа по-късно. Cubase или Pro tools? Изключвам Logic, понеже не съм на Mac
  10. Ех, ако ще сте на шлагери, защо не bon jovi или queen
  11. Ами тогава стигаме пак до въпроса за усилвател който звучи добре без педали, а пък с педали направо супер щото имам един digitech metal master,ама на тостера само зътка, кубето не може да поеме дистъра.
  12. Blackstar-a е много muddy звучащ доколкото чух от всичките ютуб ревюта, нещо по bright би било по добре
  13. Та, дойде момента да си вземам нов усилвател (след като имам schecter omen 6 extreme не върви да свиря с тостер за 80 лв). Имате ли някакви предложения за кубенце с ограничен бюджет към 200-250 лв,дори и да е 2ра ръка. За домашно ползване, със хубав дисторшън канал и дълбочина на тона.
  14. Аз това съм го направил отдавна. И пак не работи. Свети без да мига лампичката, и веднъж замалко дори можех да записвам от кубейса ама след това вече не..
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.