Jump to content
Българският форум за музиканти

metalmorphosis

Members
  • Мнения

    104
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно metalmorphosis

  • Рожден ден 06/27/1990

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Sofia
  • Interests
    Kitara,Snowboard

metalmorphosis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. След няколко години точене на лиги по разни картинки, ето една която вече ми е безинтересна, защото я гледам на живо от около седмица. От леворъките машини, май май Tommi Iommi ми е най-голямото вдъхновение.
  2. Е нали сега А.Шварценегер ще подписва колите произведени в Калифорния за да облекчи финансовите проблеми на щата. Щом има търсене... Ама като цяло концепцията на фенщината за мене не включва да си купиш перце например, от някой който го е хванал на концерт.
  3. Темата си е свежа. Не съм се замислял какво може да се направи с тях, всички съм ги натъпкал в една кутия озаглавена с маркер "House of the fallen' strings"
  4. Хвърлям се в безмилостната томбола/сеч!
  5. Първоначално като видях темата и се засилих да пиша, защото от бая време точа лиги да си взема електрическа китара, но съм леворък, и сърце не ми дава да давам 200+ лева за дясна китара, която ще опропастя обръщайки я за лява ръка. Но почнах да се разубеждавам, защото би ми било ужасно странно да я взема току-така. Кажи някаква символична цена поне + някакъв символичен брой бири.
  6. Аз имам друго предложение, дано да не е твърде офф-топик Да има написано с големи букви някъде по форума- 8лв и 6 бири-тарифата да си наемеш един от тези с готините статути във форума, да те разведат из магазините и тн. пп-неделя е, никой да не ми пипа простотиите!
  7. @Traktorist- Няма по-подходящ ден от днес да си вземеш Dimebag distortion. R.I.P. Dimebag пп-абе като се замисля следващата година същия ден по-подходящо, че стават 5 години, ама стига съм говорил тъпотии
  8. Първоначално го държах като теб. Единствения проблем,който срещнах- не можех да свиря много бързо. Видях една снимка как трябва да се държи, хванах го така, и свикнах за не повече от 2-3 часа свирене. А го бях държал "грешно" почти година
  9. metalmorphosis

    Номощ

    Свиря на абсолютно същата, за метални струни е. Щом като "намалиш тоналноста" песните не излизат хубаво, значи сигурно е добре настроена, но просто още не си свикнал да натискаш струните. Ще те боли около седмица, докато ти загрубеят пръстите. Поне аз предполагам, че е от това. Ако искаш си вземи по-малък размер метални струни, ще ти е мааалко по-лесно, но може и да изтърпиш просто докато ти загрубеят пръстите.
  10. Ок, сменяме темата. Най-гаден китарен риф?
  11. Dime(PanterA), Tom Morello(RATM), Chuck(Death), Сколник(TestamenT)....Поне вече видях Gary Holt(exodus), нямаше да е лошо и Rick Hunolt(exodus).Пропуснах и ме е МНОГО яд, Iommi (ама с Ози, свирнята му не ми харесва с Дио) и Scott Ian(Anthrax). Забравих Bradley(Sublime).
  12. metalmorphosis

    Esp Ltd

    Абе....всъщност знаеш какво имам в предвид, но явно съм го изразил по някакъв начин, който ти е противен.. Иначе и аз си помислих, дали не е заради разните му договори с компанията, но все пак Down имат доста специфичен звук и реших да попитам еXпертите.
  13. metalmorphosis

    Esp Ltd

    Като става въпрос за LTD-тата специално, разбирам (и от минали теми) че те са от неподбрани дърва и по разни други причини не стават за професионално свирене. Но дали нямат някакъв готин специфичен звук? Запитах се след като концерта на Металика,тъй като китариста на Down беше с ЛТД
  14. " Явно трябва и човек да пипне малко китари." Или както отбеляза Flisk, да може да си ги представя как ще се миксират с другите инструменти...
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.