Jump to content
Българският форум за музиканти

acoustico

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

acoustico's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Ok! Не мога да ти пиша на лични за това ако ми дадеш имейл или някаква друга връзка ще ти се представя подробно, между другото извън страната бях на турне и сега влизам във форума, затова не съм се свързал с теб по-рано. Благодаря предварително!
  2. acoustico

    Sound modul

    Привет, колеги! Не съм много в час със аранжорите и искам да ви попитам дали има вариант да се остави саунд модул който да се управлява в реално време, говоря на сцената от клавира по миди път да речем. Каква е идеята? Разполагам с една Ямаха ПСР серия, която купих преди време да мога да прослушам нещо да коригирам нещо дребно, не за лайф, понеже не съм клавирист, а китарист, но сега се налага да е използвам. Всичко е що-годе прилично докато не се стигне до барабаните и баса, там доста е "урязана", та дали има саунд модул на роланд който да е включен през миди изхода секвенцера на клавира в реално време да ползва инструменти от него. Извинете ме, ако нещо съм се изразил неправилно! Благодаря!
  3. Опитвам се да докарам звучене близко до SRV саунд, но все нещо не ми се получава. Китарата е с Texas special set, кубето е "Marshall 8080 valvestate", но по скоро е монитор на процесора "Line6 Floor pod", все нещо липсва и не се получава, ако може някой да даде идея ! ! ! Благодаря!
  4. Благодаря! И аз до това заключение достигнах, но реших да попитам да не би да пропускам нещо. Поздрави! Успех!
  5. Здравейте колеги! Наскоро си закупих въпросния процесор, добре обажда и много му се кефя. Въпроса ми е дали може да изпраща миди съобщения и да се управлява от него през миди оут-а друго миди устройство, в случая вокалист. В ръководството съвсем семпло е загатнато и не са коментирани възможностите, които предлага, рових се и по форуми, но не открих нищо . . . . Благодаря предварително ! ! !
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.